Δευτέρα, Αυγούστου 26

Αποκλειστικό: Δεν της έκαναν ούτε μνημόσυνο… Θλίψη για την κατάληξη της οικογένειας της Ζωής. Δήλωση-βόμβα: «Δεν πατάνε ούτε στον τάφο της…»

kideia
Ήταν 12 Αυγούστου όταν γράφαμε για το «μνημόσυνο της οργής» με αφορμή τη συμπλήρωση δυο χρόνων από τον αιφνίδιο θάνατο της Ζωής Λάσκαρη.
Γράφαμε, λοιπόν, τότε (δες το εδώ) για τον πόλεμο στην οικογένεια της ντίβας του ελληνικού κινηματογράφου και τις δυο πλευρές που: «όχι μόνο δεν τα έχουν βρει, αλλά θα κάνουν και ξεχωριστά (εάν κάνουν) το μνημόσυνο. Το κακό κλίμα ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τη Μαρία
Ελένη Λυκουρέζου από τη μία, και την Μάρθα Κουτουμάνου και την Ζένια Μπονάτσου από την άλλη, είχε διαφανεί από πέρυσι τέτοιες μέρες, όταν όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι δυο πλευρές δεν έκαναν ποτέ το μνημόσυνο που απαιτεί η περίσταση. Η εικόνα πάνω από τον τάφο της Ζωής είναι θλιβερή με την οικογένεια να βρίσκεται στα μαχαίρια και στα δικαστήρια πια για τα οικονομικά και ειδικότερα για την αγαπημένη βίλα της ζωής στο Πόρτο Ράφτη για την οποία «σκοτώνονται» οι δυο αδελφές».
Διαβάστε τη συνέχεια στο patkiout.gr