Πέμπτη, Αυγούστου 1

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΕΝΕΤΟ Η ΕΚΡΗΞΗ !!!

Περί της θεωρίας Bing Bang και της συσχέτισης της ομοφυλοφιλίας με την … «έκλυτη ζωή» μιας μάνας...

Οι Άθεοι νεοταξίτες, δηλ. τα αποπαίδια των εμμονικών ελευθεριακών της Γαλλικής Επανάστασης, μέχρι το 1927 κορόϊδευαν και χλέυαζαν τα όσα περιγράφει η Αγία Γραφή για την Δημιουργία του Σύμπαντος…
 
Ξαφνικά το 1927 ο Βέλγος καθολικός ιερέας, Αββάς Georges Henri Joseph Éduard Lemaître, που ήταν και αστρονόμος, πρότεινε την Θεωρία του Βing-Bang βασιζόμενος στην θεωρία της Σχετικότητας του Einstein.
Η θεωρία (που είναι και επικρατούσα μέχρι σήμερα) μας λέει πως… όλο το Σύμπαν υπήρχε πριν 13.720 δισεκατομμυρια έτη «συμπυκνωμένο» σε ένα σημείο.
Στο απόλυτο κενό.
Ένα τόσο δα μικρό σημείο.
Και ξαφνικά ...έγινε Η ΕΚΡΗΞΗ.
Και δημιουργήθηκε το Φως και η Ύλη.
Έτσι απλά...
Μήπως μας θυμίζει κάτι όλο αυτό;;;
Αυτές ΔΕΝ είναι οι πρώτες προτάσεις της Αγίας Γραφής;;;
Η Γένεσις !!!
Πως γνώριζαν οι συγγραφείς της Παλαιάς Διαθήκης τι έγινε πριν 14 περίπου δισεκατομμύρια έτη;;;
Μήπως επειδή σ’ ΑΥΤΟΝ που αναφέρονταν σαν ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ μας, είναι αυτός που προκάλεσε την έκρηξη και δημιούργησε τα πάντα;;;
Τα γράφουμε όλα αυτά, για να συσχετίσουμε τα όσα ανήθικα ειπώθηκαν, ελαφρά τη καρδία, από εκατομμύρια «δήθεν» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τον Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο…  
Διότι όταν οι άθεοι νεοταξίτες χλευάζουν με ακατανόμαστες εκφράσεις τον Άγιο Μόρφου για την συσχέτιση της ομοφυλοφιλίας με την … «έκλυτη ζωή» της μάνας, μάλλον δεν έχουν διαβάσει ποτέ για την σύγχρονη θεωρία της Βιολογίας, την Επιγενετική, και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στο DNA του παιδιού.
 Î”εν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Σίγουρα οι νεοταξίτες Αθεϊστές δεν είναι εις θέσιν να γνωρίζουν πως οι απόγονοί όσων επιβίωσαν από το Άουσβιτς είχαν τραυματιστεί και αυτοί ψυχικά, όπως αποδεικνύει η Επιγενετική !!!
ΜΗ δυνάμενοι να τεκμηριώσουμε τίποτα στα ΣΙΓΟΥΡΑ, για το ΑΝ η «εκλυτη ζωή» της μάνας μπορεί να επηρεάσει το DNA του παιδιού της ή Όχι, ΕΜΕΙΣ πολύ απλά καταθέτουμε ότι ...ΟΧΙ δεν το γνωρίζουμε σίγουρα…
Όμως δεν γνωρίζουμε και …ΑΝ ΔΕΝ ισχύει…
Σε αντίθεση με τους «δήθεν» που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα… και γι’ αυτά κρίνουν, κατακρίνουν, χλευάζουν, υβρίζουν και κοροϊδεύουν….
Πάντως ήδη στη Wikipedia υπάρχει αρθρογραφία για το συγκεκριμένο θέμα…
Οπότε όσοι ψαχνόμαστε και σκεπτόμαστε ας κάνουμε υπομονή….
Εν κατακλείδι, κακώς βιαστήκστε Αθεούληδες να χλευάσετε και να υβρήσετε τον κ. Νεόφυτο, διότι μπορεί να την πατήσετε, όπως με την θεωρία του Βing Bang….
Ο Χριστός να μας δίνει φώτιση!
Με πόνο και αγάπη Χριστού!!!
Κωνσταντίνος Μίχος