Τετάρτη, Αυγούστου 21

Η ντροπη της Ισπανιας--Επιτέλους ένας ταλαίπωρος ταύρος σκότωσε τον διώκτη του

Χιλιάδες τουρίστες σπεύδουν απ΄όλα τα μέρη του κόσμου αφήνοντας πίσω τον μικροαστισμό τους
Και μετά λεγόμαστε άνθρωποι. Και ανάμεσα στους ανθρώπους και χιλιάδες τουρίστες οι οποίοι σπεύδουν απ΄όλα τα μέρη του κόσμου αφήνοντας πίσω τον μικροαστισμό τους να παρακαλουθήσουν την κτηνωδία που οι ανεγκέφαλοι και αγροίκοι Ισπανοί αποκαλούν έθιμο.
Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Το έθιμο του κυνηγητού των ταύρων μέσα στους δρόμους των πόλεων από τις ορδές του ανεγκέφαλου όχλου. Με κάτι τέτοια ντρέπεσαι που είσαι άνθρωπος.
Ας είναι καλά όσο θα του το επιτρέψουν οι δολοφόνοι-άνθρωποι ο άτυχος ταύρος που βρήκε το κουράγιο να σκοτώσει έναν από τους χιλιάδες δειλούς διώκτες του. Να μην πατήσει κανείς αξιοπρεπής άνθρωπος το πόδι του στην Ισπανία και δη στο πόλη πόλη Κίβα, δυτικά της Βαλένθια που διοργανώνεται το Φεστιβάλ με την ονομασία Torico de la Cuerda. Τι συνέβη;
Απλά ένας κυνηγημένος από το πλήθος ταύρος σκότωσε έναν 59χρονο που τον καταδίωκε μαζί με χιλιάδες άλλους άνανδρους πολίτες.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Μαρτίνεζ δέχθηκε σε δύο σημεία χτυπήματα από τα κέρατα του ταύρου, το ένα στην κοιλιά και το άλλο στο ποδι.
Παρά την τραγωδία, πάντως, το φεστιβάλ με ονομασία Torico de la Cuerda δεν ακυρώθηκε με τους διοργανωτές να αρκούνται σε ενός λεπτού σιγή για τον  59χρονο.
Διαβάστε κι αυτό.
kourdistoportocali.com