Τρίτη, Αυγούστου 20

Ο εξαφανισμένος Τσίπρας,ο γιαουρτωμένος Καμμένος και η χαμένη γοητεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Ο Τσίπρας «τελειώνει» τον Καμμένο
Από τα ψηλά στα χαμηλά το πάλαι πότε πανίσχυρο κυβερνητικό δίδυμο
Πριν από ένα χρόνο κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το πολιτικό τέλος της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Και σίγουρα ελάχιστοι ήταν αυτοί που είχαν την δυνατότητα να διαβλέπουν το προσωπικό (πολιτικό) αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το πάλαι πότε πανίσχυρο κυβερνητικό δίδυμο των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου.

Του Γιάννη Κουρτάκη
Μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με αφορμή την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, όλα άλλαξαν με τους δυο συγκυβερνήτες να χάνουν τ αυγά και τα πασχάλια.
Πλέον τίποτα δεν θυμίζει τον πανίσχυρο πολιτικό θίασο, που κυβερνούσε επι τέσσερα χρόνια τον τόπο.
Ο κ. Τσίπρας μετά τις εκλογές και το ηχηρό (τριπλό για να μην ξεχνιόμαστε) μήνυμα της κάλπης, βρίσκεται σε κανονική κατάθλιψη, έχοντας δραπετεύσει από την χώρα, απολαμβάνοντας τις διακοπές του στα θέρετρα της Ισπανίας.
Την ίδια στιγμή ο επι τέσσερα έτη συγκυβερνήτης του, διασχίζει τις ελληνικές θάλασσες με το πολυτελές σκάφος του, αδιαφορώντας για τον αν προκαλεί η όχι το περί δικαίου αίσθημα.
Η χλιδάτη συμπεριφορά του κ. Καμμένου, προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων της Μήλου, οι οποίοι άρχισαν να εκτοξεύσουν γιαούρτια εναντίον της θαλαμηγού του.
Είναι προφανές ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας, αιφνιδιάστηκε από το γεγονός, όπως επίσης ότι η σύζυγος του, Έλενα Τζουλη, ένιωθε άβολα μπροστά στις αποδοκιμασίες του κόσμου.
Βλέπετε η αιφνίδια προσγείωση από τα ψηλά στα χαμηλά, δημιουργεί κάποια θέματα ακόμη και στους πιο νορμάλ ανθρώπους.
Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη με τους Τσιπροκαμμένους, δεν μπορεί παρά να είναι διδακτική για όλους.
Ο κόσμος που είναι και ο τελικός κριτής αποδοκίμασε το πιο επικίνδυνο πολιτικό δίδυμο που πέρασε από την διακυβέρνηση του τόπου στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Και ξέρετε για έναν πολιτικό η χλεύη είναι χειρότερη από την καταψήφιση.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

 .lykavitos.gr