Τετάρτη, Αυγούστου 28

Τάμτα: Το ταξίδι με τον σύντροφό της συνεχίζεται! Με άψογο στυλ σε μουσικό φεστιβάλ στο L.A

Η ξενομανία των Ελλήνων
Τάμτα: Το ταξίδι με τον σύντροφό της συνεχίζεται! Με άψογο στυλ σε μουσικό φεστιβάλ στο L.A | tlife.gr
Η Τάμτα συνεχίζει να απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού μακριά από την Ελλάδα! Η εκρηκτική τραγουδίστρια και απόλυτο fashion icon της ελληνικής μουσικής σκηνής μετά από μια απαιτητική χρονιά, μέσα στην οποία έζησε δεκάδες νέες εμπειρίες είχε ανάγκη από χαλάρωση
και ξεκούραση! Βλέπεις, η Τάμτα φέτος εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision με το Replay και παρά το γεγονός ότι δεν κατέκτησε υψηλή θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού, από την άλλη κέρδισε την αγάπη του κοινού και οι live εμφανίσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό δεν έχουν τέλος.
Αφού έζησε ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές στην Ελλάδα μαζί με τον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα, η Τάμτα και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έφυγαν για Καλιφόρνια για να περάσουν εκεί μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Η αγαπημένη τραγουδίστρια κρατά ζωντανή την επαφή με τους θαυμαστές της μέσω social media και δεν σταματά να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την παραμονή της στο Los Angeles!
Το Σαββατοκύριακο, μάλιστα, η Τάμτα έδωσε το παρών σε ένα μουσικό Φεστιβάλ στο L.A όπου έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με το άκρως προκλητικό outfit της! Έχοντας τα μαλλιά της κοτσιδάκια, πόζαρε με σέξι ύφος στον φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντας το πόσο fashionista είναι!


.tlife.gr