Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28

Ο.Υ.Α. Έχετε 20 ημέρες να «ελέγξετε » τις μεταναστευτικές ροές . Μετά αναλαμβάνουμε «ανοίγοντας» το «βαλκανικό διάδρομο». Τίθεται θέμα Εσωτερικής Ασφάλειας .

Οι φυσικές δυνατότητες των υπαρχουσών δομών δεν αντέχουν πλέον και χρόνος για τη δημιουργία νέων δομών δεν υπάρχει . Αυτό που δρομολογείται θα «διαλύσει» τα σώματα ασφαλείας που συμμετέχουν στη διαχείριση των μεταναστευτικών –προσφυγικών ροών , εντείνοντας το ζήτημα εσωτερικής ασφαλείας
Είστε σε αδιέξοδο και ¨τρέχει¨ ο ιδρώτας από το κούτελό σας.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ !!

Το δίκτυο της Ομάδας θα ενεργοποιηθεί ΕΚΤΑΚΤΟΣ ( έχει ανασταλεί η δράση του ) γι αυτό και μόνον τον λόγο, καθ όσων ΥΠΑΡΧΕΙ κίνδυνος Εσωτερικής Ασφάλειας
Όλες οι περιοχές – διαδρομές γύρω από την Ειδομένη έως τα Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα και από εκεί έως τη Γερμανία έχουν χαρτογραφηθεί και έχουν οριστεί ως δίκτυο «Βαλκανικής μεταγωγής ». ( βλ .χάρτες )
Από ποιους ;
Από αυτούς που θέλουν να λειτουργεί αποτελεσματικά το Ελληνικό Κράτος .

Σκοπός να αναχθεί το προσφυγικό σε Βαλκανικό ζήτημα . Εκεί «μέσα» υπάρχει η λύση που θα μας ωφελήσει !!
Αντί να κλείσετε λοιπόν τις διαδρομές αυτές στα ανθρώπινα καραβάνια – έχει ήδη συντελεστεί η κατάρρευσης της συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας που λειτουργεί ως αίτιο – μετατρέψτε τις ανωτέρω διαδρομές σε ΖΩΝΗ ελέγχου και «ασφαλείς» διακίνησης των καραβανιών.
Αυτή είναι μόνο η Αρχή .. κύριε Ζόραν Ζάεφ .

Δεκτή η αποστολή Γερμανών αστυνομικών για τη φύλαξη της «βαλκανικής οδού» ως ζώνης μεταγωγής .
Η εντολή μας για την εφαρμογή του Σχεδίου ( Ειδομένη Νο2 ) θα δοθεί 17 Οκτώβριοι τα Μεσάνυχτα .
Μέχρι τότε .. πιστεύουμε να έχετε ¨ξυπνήσει ¨
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )
 .triklopodia.gr