Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Θα είχα αποπληρώσει τα όποια χρέη…»

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Θα είχα αποπληρώσει τα όποια χρέη…»
Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τον απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος». Ο λόγος για τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «MYtv» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τι θα έκανε ο ίδιος αν γινόταν… πλούσιος.
Εσείς αν ήσασταν πλούσιος τι θα κάνατε;


Πάνω κάτω τα ίδια πράγματα με αυτά που κάνει και ο Σωτήρης στη σειρά. Θα είχα αποπληρώσει κι εγώ τα όποια χρέη μπορεί να έχω και να με τυραννάνε, να ξέρω ότι είμαι ήσυχος και από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι θα άλλαζα ιδιαίτερα τα πράγματα στη ζωή μου γιατί δεν είμαι και τέτοιος άνθρωπος.
Πιστεύετε ότι τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία;
Μπα, οι άνθρωποι διεκδικούν και βρίσκουν την ευτυχία. Αν τυχόν βέβαια έχουν και χρήματα μπορεί να το κάνουν κι αυτό ίσως λίγο πιο εύκολα. Δηλαδή, περιφερειακό είναι και αυτό. Μπορούμε να το διαπιστώσουμε πολύ εύκολα και στην κρίση που περνάει η χώρα μας, γιατί ακόμα την περνάει και θα την περνάει, που διαπιστώνουμε ότι τελικά δεν είναι απαραίτητο ότι τα πολλά λεφτά φέρνουν την ευτυχία, τη χαρά και την ησυχία. Έχει και άλλα πολλά πράγματα τα οποία είναι πιο σημαντικά, που σίγουρα μέσα σε αυτά όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, είναι και η υγεία μας!
Μου δίνετε την εντύπωση πως είστε πολύ αισιόδοξος άνθρωπος...
Ναι, την έχω την αισιοδοξία μου αν και η χώρα μας κάνει το παν για να μας κόβει τα φτερά της αισιοδοξίας. Ωστόσο είμαι πάντα αισιόδοξος!

govastileto.gr...