Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20

Γιουβετσάκι από τα χέρια της Ντόρας στον… ΓΑΠ!

Ένας Παπανδρέου πάτησε το κατώφλι της οικίας Μητσοτάκη!
Προχθές το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου παρακάθισε σε δείπνο που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη στη Γλυφάδα και την οικία Μητσοτάκη στους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο οποίο η πρώην υπουργός είναι επικεφαλής.

  • Από την Βίβιαν Μπενέκου
Φυσικά συνδαιτυμόνες ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ως εκπρόσωπος του ελληνικού Κοινοβουλίου στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ παρόντες ήταν ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και η Φωτεινή Πιπιλή από τη Ν.Δ. και ο Γιώργος Κατρούγκαλος από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ευριπίδης Στυλιανίδης

Θόδωρος Ρουσόπουλος
Μαζί τους και ο Γιώργος Παπανδρέου, που απόλαυσε το μενού της Ντόρας, δηλαδή γιουβετσάκι και μελιτζάνες φτιαγμένα από τα χεράκια της. Ο «μυστικός δείπνος» έγινε εν όψει της συγκρότησης σε σώμα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης στις αρχές Οκτωβρίου.
Αυτή δε είναι η σημαντικότερη εκπροσώπηση της ελληνικής κοινοβουλευτικής διπλωματίας σε διεθνές επίπεδο, διότι δίνει τη δυνατότητα σε έμπειρους Έλληνες βουλευτές να αναπτύσσουν διεθνείς σχέσεις με σημαντικούς ξένους συναδέλφους τους, υποστηρίζοντας την ελληνική εξωτερική πολιτική και προωθώντας τα εθνικά συμφέροντα.
Φωτεινή Πιπιλή

Γιώργος Κατρούγκαλος
Πηγή: Espresso