Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 4

Η ΝΔ «έφαγε» τον Θ. Γιάνναρο – Έκανε το «λάθος» να «κράξει» αλλοδαπό που έβριζε τους Έλληνες

ΕΙΔΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ; Χειρότερος απ' τον Μπολσεβίκο Αλεξέι

Tην διαγραφή του Θεόδωρου Γιάνναρου αποφάσισε η ΝΔ μετά το σχόλιο που έκανε το μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, κατά πρόσφυγα, χαρακτηρίζοντας τον «μαϊμού».
Έτσι, με απόφαση του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή.

Ο Arash Hampay, πρόσφυγας από το Ιράν που ζει στην Ελλάδα, ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter και έγραφε: «φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».
Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, σχολίασε την ανάρτηση αυτή και έγραψε: «θα πας από κει που ήρθες, μαϊμού». Την δήλωση του Θεόδωρου Γιάνναρου αποδοκίμασε νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, λέγοντας: «Τέτοιου είδους δηλώσεις δεν έχουν θέση στο κόμμα μας!»
Λίγο αργότερα και ύστερα από τις αντιδράσεις, ζήτησε από τον Hampay να εξηγήσει και να διευκρινίσει οτι δεν αποκαλεί όλες τους Ελληνες φασίστες. Πρόσθεσε δε οτι σε αυτήν την περίπτωση είναι έτοιμος να ζητήσει συγνώμη.
«Ποτέ δεν θα είχα πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη, αν έκανα λάθος, να το παραδεχθώ & βέβαια να το κατεβάσω αμέσως! Πάντως όταν πας σε μία χώρα, δεν ανεβάζεις με το καλημέρα στα social media της χώρας ένα post που γράφει: “Hey Fascists” Δεν είναι & το πιό αγνό Hallo! Το μνμ που εστειλα»
Και ακολούθησε ένα ακόμα tweet του Θόδωρου Γιάνναρου,από το προφίλ του Hampay:
«Βρείτε μου τώρα εσείς ένα λόγο που ο τύπος αυτός ο άτεγκτος, που διαμαρτύρεται παριστάνοντας τον πρόσφυγα που τον προσβάλουν οι κακοί, έχει αυτή τη φωτογραφία στο προφίλ του για την Αθήνα, που θέλει να αλλάξει & να καθαρίσει από φασίστες? Ποιοι είναι φασίστες -οι κάτοικοι μήπως«
Οι αναρτήσεις του Θεόδωρου Γιάνναρου για τον Arash Hampay προκάλεσαν αντιδράσεις από την πλευρά προοδευτικών και των αλλοδαπών.

Ποιός είναι ο Reza «Arash » Humpay; Who is Reza «Arash » Humpay ο δήθεν ηγέτης των λαθρομεταναστών που πλούτισε!
Για τον” δήθεν” ηγέτη των λαθρομεταναστών, όλοι όσοι δεν χειροκροτούν τις απόψεις του, ή δεν του επιτρέπουν να γυρίζει την Ελλάδα και να βρίσκει πελάτες-πρόσφυγες ή μετάνάστες... είναι φασίστες!!!... Και μαζί τους, συλλήβδην και όλοι οι Έλληνες αστυνομικοί!



Ποιός είναι ο Reza «Arash » Humpay; Who is Reza «Arash » Humpay ο δήθεν ηγέτης των λαθρομεταναστών που πλούτισε!



Αυτός είναι ο ροζοσπαστικοποιημένος που μας αποκάλεσε φασίστες, Arash Hampay, τον οποίο δίνουν οι ίδιοι οι αναρχικοί, ως επικίνδυνο εθνικιστή-καιροσκόπο, εκμεταλλευτή του ανθρώπινου πόνου που προσπαθεί να χτίσει πολιτική καριέρα, εκμεταλλευόμενος πρόσφυγεςhttps://athens.indymedia.org/post/1599484/ 
Τώρα μάλλον ξεκίνησε η βροχή καταγγελιών και ντοκουμέντων για το βίο και την πολιτεία του αθώου κατά τ’ άλλα Ιρανού μουτζαχεντίν, Arash Hampay... που ακόμα και οι αναρχικοί τον έκαναν πέρα λόγω της ριζοσπαστικοποίησης και της επικινδυνότητάς του!

Προβολή εικόνας στο Twitterpentapostagma.gr