Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30

Κακή αρχή για Μπακογιάννη-- ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ !

Ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης εμπόδισε την εκδήλωση εναντίον της καπηλείας του ονόματος της Μακεδονίας μας από τους Σκοπιανούς !
Ακόμα και οι οπαδοί του Κουφοντίνα δικαιούνται να διαδηλώνουν στην Αθήνα, αλλά όχι εκείνοι που διαφωνούν με το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας.
Ο Δήμος Αθηναίων επί δημαρχίας Κώστα Μπακογιάννη προέβη σε μια εθνική απρέπεια: ουσιαστικά, εμπόδισε την εκδήλωση εναντίον της καπηλείας του ονόματος της Μακεδονίας μας από τους Σκοπιανούς. Την εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιούσαν εθνικιστικές οργανώσεις το Σάββατο το απόγευμα, με σημείο συνάντησης το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Ολγας και Βασιλίσσης Αμαλίας.

Οπως έγραψε σχετικά το newsbreak.gr: «Ο δήμος επικοινώνησε με τους διοργανωτές το πρωί της Παρασκευής, δηλώνοντας αρχικά αδυναμία στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, παρότι είχε ενημερωθεί ήδη από τις Αρχές της εβδομάδας, όπως και η Αστυνομία, για τη συγκέντρωση.
Οταν οι υπεύθυνοι απάντησαν ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι την ηλεκτροδότηση, ο δήμος απάντησε, ισχυριζόμενος αυτή τη φορά πως δεν μπορεί να δώσει άδεια “για τεχνικούς και για λόγους ασφάλειας, καθώς η περίμετρος του χώρου της συγκέντρωσης ήταν μικρή και υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια των συμμετεχόντων”. […] Ο δήμος προέτρεψε τους διοργανωτές να πάνε σε άλλη πλατεία, αλλά φυσικά εντός 24 ωρών ήταν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο και να ειδοποιηθεί το σύνολο του κόσμου που θα ερχόταν στη συγκέντρωση για τη “Μακεδονία”».
Ακόμα και ο πιο καλόπιστος πολίτης, φυσικά, αδυνατεί να πιστέψει τις προφάσεις που επικαλέστηκε ο Δήμος Αθηναίων για να εμποδίσει την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Σ’ αυτή την περίπτωση το αληθές είναι το προφανές: Ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης δεν ήθελε να γίνει η εκδήλωση επειδή διαφωνεί πολιτικά με το περιεχόμενό της και φοβάται τα προβλήματα που θα προκαλέσει στο σύνολο του πολιτικού συστήματος η εξέλιξη των κινητοποιήσεων για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και εναντίον της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.
Φυσικά, οι συστημικές κουτοπονηριές δεν μπορούν να αναχαιτίσουν το παλλαϊκό αίτημα της υπεράσπισης της αλήθειας και του εθνικού συμφέροντος.

 https://www.dimokratianews.gr/content/101862/kaki-arhi-gia-mpakogianni?fbclid=IwAR1prd2ab3UZFok6sYNThFstkuFfMLL0cx0uXr6PieqUzTDyM2EhKg_3TqM