Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30

ΚΑΤΑΝΤΙΑ: Κόπηκε η προσευχή στο Βρεφοκομείο και στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Πάτρας

Αφού τα περισσότερα παιδιά είναι των ισλαμιστών τα ελληνάκια είναι μειοψηφία



Ο Δημοτικός Σύμβουλος του σπιράλ Χαράλαμπος Στανίτσας κατέθεσε χθες ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Κόπηκε η προσευχή στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της Πάτρας και στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Πάτρας αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος του σπιράλ Χαράλαμπος Στανίτσας ο οποίος χθες έθεσε σχετική ερώτηση στον Δήμαρχο στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως αναφέρει "μετά από καταγγελίες πολλών γονέων και δασκάλων ότι δεν
πραγματοποιείται προσευχή στο Βρεφοκομείο
και στου Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, υπέβαλα ερώτηση στον Δήμαρχο, ως πρόεδρο του Βρεφοκομείου, κατά την χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ρώτησα : α) αν αληθεύει ότι κόπηκε η προσευχή και β) αν απαγορεύτηκε στις δασκάλες να κάνουν τον σταυρό τους . Ο Δήμαρχος απάντησε πως αληθεύει και το αιτιολόγησε ότι δεν ανήκουν όλα τα παιδάκια στην ίδια θρησκεία και ιδιωτικά ο καθείς μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει. Ενημερωτικά, κατά την προηγούμενη θητεία Πελετίδη, η προσευχή γίνονταν κανονικά, ενώ ενδιαμέσως δεν έχει βγει καμία εγκύκλιος που να απαγορεύει την προσευχή. Όταν ο άνθρωπος αισθάνεται παντοδύναμος βγάζει τον πραγματικό εαυτό του", σχολιάζει ο κ. Στανίτσας.



Πηγές του Δήμου Πατρέων είπαν στο thebest.gr ότι αυτό που ειπώθηκε είναι ότι δεν πρέπει να είναι υποχρεωτική η προσευχή μια και δεν έχουν όλα τα παιδιά το ίδιο θρήσκευμα. Αναφέρουν ότι υπήρχαν διαμαρτυρίες γονέων για τον υποχρεωτικό χαρακτήρα της προσευχής στο Βρεφοκομείο και πως στον κανονισμό του Βρεφοκομείου και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών δεν προβλέπεται η τέλεση της προσευχής και ο Δήμαρχος Πατρέων ζήτησε την τήρηση του κανονισμού.


Ο Χ. Στανίτσας


  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

kyklwpas.