Τρίτη, Σεπτεμβρίου 3

Έκκληση του ΜΑΛΑΚΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ πληρωμένου δούλου του Αμερικανοεβραίου Τζορτζ Σόρου προς τις Χώρες της Ε.Ε: Aνοίξτε τα σύνορα να μπουκάρουν τριτοκοσμικοί αποκεφαλιστές δεν είναι εισβολείς είναι ....πρόσφυγες ανύπαρκτου πολέμου !

Αφού τα άρπαξε χοντρά από τα εμβόλια ως υπουργός υγείας -εκατομμύρια εμβόλια στη χωματερή- τώρα πληρώνεται για να ισλαμοποιήσει την Ελλάδα ο απατεώνας Αβραμόπουλος!-
Να ενισχύσουν την επανεγκατάσταση ΨΕΥΤΟπροσφύγων κάλεσε τις χώρες της ΕΕ ο Δ. Αβραμόπουλος


Να δεχτούν ΨΕΥΤΟπρόσφυγες που εκδιώχθηκαν από τη Λιβύη και να επανεγκαταστήσουν τους πιο ευάλωτους πρόσφυγες από καταυλισμούς ζήτησε από τα κράτη μέλη της Ένωσης ο επίτροπος της ΕΕ για τη Μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Die Welt.
"Καλώ όλα τα κράτη μέλη να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επανεγκατάσταση και την εφαρμογή των δεσμεύσεών τους να δεχτούν πρόσφυγες το συντομότερο δυνατόν", δήλωσε προσθέτοντας: "Είναι απαραίτητο να διεξαχθούν περισσότερες επείγουσες επιχειρήσεις απομάκρυνσης από τη Λιβύη", τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.
Έπειτα από μια σύνοδο ΕΕ-Αφρικής το 2017, ο Νίγηρας άρχισε να δέχεται πρόσφυγες που είχαν απομακρυνθεί από τη Λιβύη. Και η Ρουάντα προσφέρθηκε να δεχτεί ορισμένους, κάτι το οποίο ο κ. Αβραμόπουλος επικρότησε.
Σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, 14 χώρες --συμπεριλαμβανομένων 10 κρατών-μελών της ΕΕ-- δεσμεύτηκαν να παράσχουν περίπου 6.600 θέσεις επανεγκατάστασης σε πρόσφυγες που απομακρύνθηκαν από τη Λιβύη στον Νίγηρα από τον Αύγουστο. Αλλά η επανεγκατάσταση προχωρεί με αργό ρυθμό, ανακοίνωσαν μη κυβερνητικές οργανώσεις νωρίτερα φέτος.