Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 2

Πήραν την απόφαση – Φακέλωμα άνευ προηγουμένου στην Ελλάδα

Νομίζετε ότι το θέμα της κατάρρευσης της ΔΕΗ παίζει τυχαία στα ΜΜΕ;
Κρατήστε μικρό καλάθι γιατί το άρθρο που θα διαβάσετε όχι μόνο δεν είναι θεωρητικό, αλλά είναι έντονα επίκαιρο. Τέλος τα ψέματα! Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ή ΑΑΔΕ όπως είναι γνωστή, θα δημιουργήσει μια τεράστια βάση δεδομένων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ, θα αποσταλούν τα στοιχεία των κακοπληρωτών στην ΑΑΔΕ. Κατά τα άλλα βγήκε νόμος που προστατεύει τα προσωπικά μας δεδομένα και να φανταστεί κανείς, ότι αυτό το ηλεκτρονικό φακέλωμα, δεν θα σταματήσει στους κακοπληρωτές. ΦΥΣΙΚΑ αυτοί που ενώ έχουν λεφτά δεν πληρώνουν επίτηδες, πρέπει να πληρώσουν αλλά εμείς στο EL βλέπουμε ότι πίσω από το φανερό ΚΑΛΟ βρίσκεται μια ΑΣΧΗΜΗ εξέλιξη.
Η ΔΕΗ δίνει στην ΑΑΔΕ:
ΑΦΜ
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΟΧΗΣ
ΑΞΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ (ΤΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΛΠ)
Προσέξτε! Δεν είναι αστείο το θέμα. Μια Ανεξάρτητη Αρχή θα πάρει τα προσωπικά στοιχεία πολιτών και ένας θεός ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, όχι με τους στρατηγικούς κακοπληρωτές που έτσι και αλλιώς έχουν ευθύνη, αλλά με όλους εμάς.
Δεν θα αργήσει η μέρα, που θα ακούσουμε ότι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ θα πάρει τα προσωπικά στοιχεία όλων των πολιτών και από εκεί και πέρα ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ!
Photo:pexels
el.gr
triklopodia.gr