Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΩΝ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ», ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ!

Μπορεί τα λιγωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Κούλη Μητσοτάκη να πανηγυρίζουν κάθε φορά που δημοσιοποιείται μια δημοσκόπηση, γιατί «σαρώνει ο Κούλης», «ανοίγει η ψαλίδα», «οι πολίτες πιστεύουν ότι η πορεία της χώρας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση» κ.τ.λ., αλλά… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! 
Τα ίδια ευρήματα υπήρχαν στις αρχές και για τον Jeffrey, και για τον Σαμαρά, και για τον Τσίπρα, αλλά μετά από τους «μήνες του μέλιτος» άρχισε να τους παίρνει η κάτω βόλτα!
Το έχουμε επισημάνει ξανά και θα το επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά, πως η «αχίλλειος πτέρνα» του Κούλη είναι το λαθρομεταναστευτικό. Από το οποίο δεν πρόκειται να ξεμπλέξει, καθώς έχει κάνει μυστική συμφωνία με τους διεθνείς τυράννους να απορροφά τους λαθρομετανάστες, έναντι ανταλλαγμάτων στα οικονομικά!   
Μια απόδειξη ότι το τεχνητό κλίμα ευφορίας δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ και ότι θα είναι το λαθρομεταναστευτικό η αφορμή που θα τον πάρει η κάτω βόλτα, είναι και τα σχόλια στο ούλτρα κυβερνητικό «Πρώτο Θέμα», κάτω από την ανάρτηση σχετικά με την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Κούλης για την λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα. Από τα 250 περίπου, τα 230 είναι εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής επί του ζητήματος αλλά και εναντίον του Κούλη προσωπικά, κι είναι φανερό ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από ψηφοφόρους της Νουδούλας.
Σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια εξ’ αυτών –τα πιο… κόσμια- για να πάρετε μια γεύση:

«Άδειασμα, των νησιών, γέμισμα ξανά, άδειασμα κ.ο.κ. κάπως έτσι γίνεται η Ελλάδα ένα απέραντο hot spot».
«Κουλη παραμυθατζη αρχιζουν και σε παιρνουν χαμπαρι οι αφελεις που σε ψηφισαν… ερχονται γιαουρτια στον θιασο της κυβερνησης-κουρελου».
«Γι’ αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη, δεν ανοίγεις μαγαζί, ούτε κάνεις σοβαρή επένδυση, όταν ξέρεις ότι η εγκληματικότητα είναι στα ύψη. Χώρια που καταστρέφουν οι συμμορίες τους τον τουρισμό. Δεν έχεις καταλάβει ότι τα χρήματα που δίνει η Ευρώπη, είναι και από τη δική σου τσέπη. Δεν υπολογίζεις έξοδα που πληρώνεις και δε φαίνονται. Ξέρεις πόσες χιλιάδες ευρώ πληρώνεις για την εκπαίδευση ενός μαθητή, ξέρεις την επιβάρυνση του συστήματος υγείας για την περίθαλψη εκατοντάδων χιλιάδων που εισβάλλουν απρόσκλητοι; Γνωρίζεις τι ποσά πληρώνεις για διάσωση, αστυνόμευση, μεταφορές, φθορές κ.λπ.; Αλλά να ήταν μόνο τα χρήματα, να ήταν μόνο η εγκληματικότητα, να ήταν μόνο ο τουρισμός…. Σε λίγο θα χάσεις και την πατρίδα σου, γιατί ήσουν τόσο λίγος και ανάξιος για να την προστατεύσεις…».
«Κόκκινος ο σβέρκος των νεοελλήνων. Μόνο τη παρτη τους κοιτάνε όταν ψηφίζουν. Απολαύστε λοιπόν τους καρπούς των ψήφων σας στη Νεα Συριζοκρατία. Το ποτήρι τούτο θα το πιείτε μέχρι τέλους».
«Ευτυχώς που κάποιοι έξυπνοι εδωσαν αυτοδυναμία στη «νέα» διακυβέρνηση και έδιωξαν τους «προδότες»».
«Βλέπουμε πόσο καλά μέτρα εφαρμόζει και πόσο τηρεί τα προεκλογικά τσιτάτα της η «πατριωτική», «νέα» διακυβέρνηση. Και κυρίως πόσο «νοιάζεται» για την Ελλάδα! Και μη ξεχνάμε ότι ακόμη είναι στα πράγματα μόλις 2 μήνες. Όπως θα έλεγε και κάποιος σχολιαστής: «τάλε κουάλε συμμοριτομαδούροι και γαλάζιοι μιζαδόροι»!».
«Η ΝΔ επισπευδει το εργο του ΣΥΡΙΖΑ γιατι ο Σουλτανος απεναντι δεν μπορει να περιμενει αλλο. Θελει γαλαζια πατριδα και την θελει τωρα!».
«Κούλη σοβαρά μέτρα πήρες. Έχουν σφραγίσει τα βόρεια σύνορα με τη συνδρομή των «εταίρων»μας. Ο άλλος πήρε ήδη έξι δις και θέλει σαράντα. Όλοι πουλάνε τρέλα και κοιτάνε την πάρτη τους και εσύ το παίζεις φιλάνθρωπος. Ένας σοβαρός πρωθυπουργός που νοιάζεται στα αλήθεια για το συμφέρον και την ασφάλεια της χώρας του θα έκανε το μοναδικό πράγμα που περνάει από το χέρι του και θα ήταν όντως ένα μέτρο αποτροπής και ασφάλειας. Αποσυμφόρηση των νησιών αλλά σε ένα ακατοίκητο νησί. Όλα τα άλλα είναι τρίχες και κοροϊδία. Αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση για πότε θα σε πάρει η κάτω βόλτα στις δημοσκοπήσεις χαμπάρι δεν θα πάρεις».
«Κουραδομαγκες Νεοδημοκρατες Ειστε μια απο τα ιδια Με τουςσυριζαιους».
«Χρυσή Αυγή θα λέτε και θα κλαίτε».
«Μητσοτάκη σε προβληματίζει αυτό; 150 σχόλια και όλα σε κράζουν. Έχεις χάσει τη μπάλα στο μεταναστευτικό».
«Ο Κούλης με αυτά που άρχισε και εφαρμόζει θα φύγει νύχτα άλλα έλεγε προεκλογικά και ο κόσμος τον πίστεψε».
«Ρρρρρρε Κούλη. Εχουμε σύνορα ή δεν έχουμε. Αν δεν μπορείτε να σταματήσετε α(ο)πλους λαθρομετανάστες, πως θα σταματήσετε τον τούρκικο στρατό; Το λιμενικό είναι για να αποτρέπει, όχι για να μαζεύει, και να παίρνει παράσημο βλακείας ο καπετάνιος. Σε τρία χρόνια και μερικούς μήνες θα δείς πόσους εθνικόφρονες έχει η Ελλάδα».
«Συνεχίζουν οι κοσμοπολίτες απάτριδες της νουδούλας την μισελληνική πολιτική των διεθνιστών απάτριδων του σύριζα».
«Ήμουν ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα ψηφίσω ΝΔ. Τελικά, όσα φωνάζαμε για αποσυμφόρηση των νησιών, για να είναι πιο ανθρώπινα τα χοτ σποτ, τα έκανε ο Μητσοτάκης… Απίστευτο… Αλλά με έκανε να δω με διαφορετικό μάτι τη ΝΔ. Τελικά η ανθρωπιά δεν έχει κομματικό χρώμα.
«Η εκδίκηση του Ορμπαν είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, το κατάλαβες Κυριάκο; Επίσης να καταλάβεις ότι το να μεταφέρεις διαρκώς αφροασιατικη πλεμπα στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν θα σου λύσει το θέμα, απλά εξισλαμιζεις τη χώρα. Αυτό που έκανε ο Σύριζα με τυμπανοκρουσιες, εσύ το κάνεις στα μουλωχτά. Θα γίνει ο τάφος σου το μεταναστευτικό έχε χάρη που στα δεξιά σου έχεις τον απατεώνα Βελοπουλο. Να του ανάβεις κερί μέρα νύχτα…».
«Μητσοτάκη, άλλα έλεγες πριν τις εκλογές, δεν τους θέλουμε στην ηπειρωτική Ελλάδα».
«Κούλη, σε ψηφίσαμε μπας και μας βάλεις σε σειρά, αλλά εσύ θα μας έχεις να ταΐζουμε τα εκατομμύρια των ισλαμιστών που μας εποικίζουν ανενόχλητα. Είσαι πολύ ξεφτίλας τελικά…».
«Λαθρο κομματα ψηφισατε τωρα θα τους λουστειτε και οι κακοι φασιστες που φωνασκουσαν εξω απ τη βουλη Μεσα οι κηραλοιφες Αλλαχ αλμπαχ!
«Παιδιά ψήφισα ΝΔ για να φύγει ο Σύριζα. Βασικός λόγος το μεταναστευτικό και ο εθνομηδενισμός της αριστεράς. Αλλά βλέπω οτι και η ΝΔ τηρεί πολιτική ανοιχτών συνόρων. Φοβάμαι ότι θα καταστραφούμε».
«Αν και ψηφοφορος της ΝΔ,- οταν ο Τσιπρας «εδωσε» την Μακεδονια στα σκοπια για μια παραταση στο κοψιμο των συνταξεων- ελπιζω οτι δεν συμφωνησε τιποτα τετοιο με ανταλαγματα τους λαθρομεταναστες!!!».
«Διαβάζω κάποια σχόλια του τύπου «μας εξαπατήσατε και μας κλέψατε την ψήφο». Πρώτη φορά κυβερνάει την Ελλάδα η ΝΔ και δεν ξέρατε την πολιτική της για τους λαθρομετανάστες; Κατά τα άλλα, το «φόβητρο» (η Χρυσή Αυγή) είναι πλέον εκτός βουλής, οπότε πλέον όλα επιτρέπονται!».
«Κυριακο, ένα σου λεω, Ο,ΠΟΤΕ (κι αν δε βαλεις μυαλο, δεν θα αργησουν…) ξαναγινουν εκλογες, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΜΑΥΡΟ!!!! ΚΑΤΡΑΜΙ ΜΑΥΡΟ!!! ΠΙΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΜΕ!!!! Αντε, γιατι σηκωθηκε το γαλαζιο φουστανι και φανηκε ο @ωλος σας, ο καρα-τσορο-τσυριζαιϊκος….. (μην το κοψεις λογοκοφτη)».