Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24

«ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ»(!!!) ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ «ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ «ΣΦΑΓΕΑ»

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ!

Κέρκυρα: Σάλος με σχόλια καθηγητή για Κολοκοτρώνη και Παύλο Μελά
Στο βίντεο οι μαθητές ακούγονται να αντιδρούν σε όσα λέει ο καθηγητής
Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει ένας καθηγητής σε σχολείο της Κέρκυρας, ο οποίος αναφέρθηκε με όχι κολακευτικά λόγια
στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Παύλο Μελά.



Αρχικά, ο καθηγητής χημείας λέει για τον Παύλο Μελά ότι «είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και πως αποτελεί «χείριστο δείγμα του ελληνικού πολιτισμού και σε καμία περίπτωση δεν ήταν ήρωας».



Αποτέλεσμα εικόνας για προσέβαλε τις μνήμες του Παύλου Μελά της Μπουμπουλίνας, του Κολοκοτρώνη.


Στο βίντεο οι μαθητές ακούγονται να αντιδρούν σε όσα λέει ο καθηγητής, με έναν από αυτούς να του απαντάει ειρωνικά «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος». Τότε ο χημικός είπε: «Σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του, να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος. Ο ίδιος γράφει ότι για τη χώρα μου έκανα θρύψαλα κρανία μικρών Εβραιόπουλων«.

Επίσης αναφέρθηκε και στην Μπουμπουλίνα για την οποία είπε ότι «εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης, όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε».










Ο "καθηγητής" που με περισσό θράσος προσέβαλε τις μνήμες του Παύλου Μελά της Μπουμπουλίνας και του Κολοκοτρώνη
ονομάζεται Κοσμάς Απέργης. Ο εν λόγω (κύριος) ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ιονιων νήσων.με το συνδυασμό του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


 Αποτέλεσμα εικόνας για προσέβαλε τις μνήμες του Παύλου Μελά της Μπουμπουλίνας, του Κολοκοτρώνη.


Ένας γονέας τον κατήγγειλε στην εισαγγελία πρωτοδικών στην δευτερβαθμια εκπαιδευση, και σε συλλόγους καθηγητών και γονέων. Φυσικά (τότε κυβέρνηση ο Σύριζα) τελείωσε η υπόθεση με επίπληξη και μια μετάθεση σε σχολείο νότια της Κέρκυρας στο λύκειο Αργυράδων....



Δείτε το βίντεο και φρίξτε με το θράσος του, αλλά προσέξτε και την αμηχανία και τον εκνευρισμό των παιδιών (κάποια στιγμή στο τέλος τού βίντεο ένα από αυτά σηκώνεται και φεύγει από την αίθουσα ως ένδειξη διαμαρτυρίας).

Το συμβάν αυτό - που ευτυχώς μαγνητοσκόπησε κρυφά κάποιος μαθητής - διαδραματίστηκε σε αίθουσα διδασκαλίας στο Λύκειο Καστελλάνων Κέρκυρας τον περασμένο Μάρτιο.







http://oimos-athina.blogspot.com/2019/09/blog-post_23.html