Κυριακή, Σεπτεμβρίου 8

Γιώργος Παπανδρέου: Αγνώριστος στις διακοπές του στη Σκιάθο – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Γιώργος Παπανδρέου: Αγνώριστος στις διακοπές του στη Σκιάθο – Αποκλειστικές φωτογραφίες
Συνεχίζονται οι ...ατελείωτες καλοκαιρινές διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου, που μαζί με τη σύντροφό του Γουέντι απολαμβάνουν τις βόλτες τους στη Σκιάθο.
Ο Ήλιος έχει μόλις δύσει και η νύχτα απλώνει σιγά σιγά τον μαύρο της μανδύα πάνω από το νησί του Παπαδιαμάντη. Δυο φιγούρες, μια ανδρική και μια γυναικεία,
περπατούν βιαστικά στο δρόμο του λιμανιού με κατεύθυνση την οδό Παπαδιαμάντη, για να χαζέψουν στα μαγαζιά μέχρι να καταλήξουν σε κάποιο ταβερνάκι για κρασί και θαλασσινούς μεζέδες.
Παρά το γεγονός ότι το ημερολόγιο γράφει 4 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του μαζί με τη σύντροφό του Γουέντι Κονέλι στη Σκιάθο. Αυτό άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια που απέχει από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας. Αν και βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ η τελευταία του πολιτική παρέμβαση ήταν μια λιτή δήλωση για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.
Την Τετάρτη το βράδυ, ο κ. Παπανδρέου κρατώντας το χέρι της αγαπημένης του Γουέντι απόλαυσαν την βραδινή τους έξοδο στη Σκιάθο. Οι αλλοτινοί ψίθυροι από τους θαμώνες των μαγαζιών, που τύχαινε να δουν το ζευγάρι, ανήκουν στο παρελθόν, αφού πλέον όλοι έχουν συνηθίσει να τους βλέπουν μαζί. Γιατί ο έρωτάς αυτός μετρά πέντε χρόνια από τη στιγμή που το βλέμα του Γιώργου Παπανδρέου διασταυρώθηκε με της Γουέντι.
Όσοι έτυχε να δουν την Τετάρτη τον πρώην πρωθυπουργό σχολίαζαν την εμφάνισή του. Από το χαρακτηριστικό μουστάκι, στο ξυρισμένο πρόσωπο και τώρα στο μουσάκι, ο Γιώργος Παπανδρέου πειραματίζεται αρκετά με την εμφάνισή του. Το γυμνασμένο του κορμί αλλά και το προσωπικό σακίδιο είναι τα μόνα που δεν αλλάζουν πάνω του. Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού ο βουλευτής Αχαϊας του ΚΙΝΑΛ ήταν αρκετά ευδιάθετος όπως και η σύντροφός του ενώ πριν πάνε για φαγητό περπάτησαν αρκετά χαζεύοντας στα μαγαζιά.

Η γνωριμία και ο έρωτας

Ηταν το 2014 στο ίδιο νησί, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου συνάντησε για πρώτη φορά την 53χρονη Ολλανδή με τα σπαστά ελληνικά και το ίσιο κορμί. Η Γουέντι Κονέλι δεν είναι μια απλή τουρίστρια αλλά κάτι σαν μόνιμη κάτοικος της όμορφης Σκιάθου. Πάνε χρόνια που επισκέφθηκε για πρώτη φορά το νησί, πάνε χρόνια από τότε που το έκανε δεύτερο σπίτι της αγοράζοντας με τον πρώην σύζυγό της μια μεγάλη έκταση στην περιοχή Κατσαρού όπου έχτισε τη βίλα της. Λίγα χρόνια αργότερα ο γάμος της διαλύεται, με την αγάπη της για τη Σκιάθο να ακολουθεί ωστόσο αντίστροφη πορεία.
Η Σκιάθος γίνεται για τη Γουέντι κάτι σαν εμμονή, συνώνυμο του παραδείσου που αδυνατεί να βρει στη γενέτειρά της, την Ολλανδία. Την επισκέπτεται ξανά και ξανά, με κάθε αφορμή, σε κάθε ξεμύτισμα του καλοκαιριού, μαζί με τις δύο κόρες της, την Ελενα και τη Μελίνα. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της γνωριμίας τους η έλξη ανάμεσα στον Ελληνα πολιτικό και την Ολλανδή personal trainer είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Η μετρίου αναστήματος γυναίκα και ο ψηλός Γιωργάκης έχουν πολλά κοινά: λατρεύουν και οι δύο την άθληση, αγαπούν την Ιστορία, ακούνε την ίδια μουσική, αρέσκονται στο να περνούν ώρες ατέλειωτες χαζεύοντας τη θάλασσα και ακούγοντας τις ιστορίες των ντόπιων και κάπως έτσι, το τέλος εκείνων των διακοπών σημαίνει και για τους δύο την αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

Δυο χρόνια μετά από εκείνη την γνωριμία ο Γιώργος Παπανδρέου έχει χωρίσει με την Άντα ζει μόνος του ενώ ταξιδεύσει συχνά για την Ολλανδία όπου συναντά την Γουέντι. Μαζί ταξιδεύουν στην Ευρώπη και στην Αμερική ενώ ζουν τον απόλυτο έρωτα. Κάθε καλοκαίρι όμως επιστρέφουν στην Ελλάδα και ειδικά στη Σκιάθο όπου μένουν μαζί στο σπίτι της 53χρονης.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τη νέα του σύντροφο στα παιδιά του με την κόρη του Μαργαρίτα να καλοβλέπει τη γυναίκα που ανανέωσε τον πατέρα της. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος και η Γουέντι ταξιδεύουν μέχρι την Κρήτη όπου ζει μόνιμα η Μαργαρίτα για να την δούν. Εκεί συναντά και τον γιο του Αντρίκο ο οποίος πριν από λίγους μήνες του χάρισε το πρώτο εγγόνι.
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τα παιδιά του Μαργαρίτα και Αντρίκο βρέθηκαν στην Πάτρα στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Ήταν η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση με την Γουέντι η οποία τον είχε ακολουθήσει για την εκδήλωση. Μάλιστα είχε καθίσει στις μπροστινές θέσεις δίπλα δίπλα με τα παιδιά του Γιώργου
pagenews.gr