Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21

«Ανεξάρτητες» αρχές εναντίον Ελλάδας

Ξέρω πως θα στενοχωρήσω όλους τους βρυξελλολάτρες, αυτούς που κάνουν χοές με απερόλ για την Ε.Ε. και έχουν τη φωτογραφία του ξεδοντιάρη Φερχόφστατ στο εικονοστάσι, μαζί με της γριάς του Μακρόν και του Μαργαρίτη Σχοινά, αλλά…
  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη
… τα απανταχού μπορντέλα της Ελληνικής Επικράτειας, ακόμη και οι αλέγκρες καλντεριμιτζούδες, τα «κορίτσια» της άλλης περιπατητικής σχολής, έχουν προσφέρει περισσότερα στο Έθνος από τις λεγόμενες «Ανεξάρτητες Αρχές». Εκεί τουλάχιστον, στους «οίκους απωλείας», προσφέρονται απτές κοινωνικές υπηρεσίες. Ξεχαρμανιάζουν οι ζαβοί, οι ντροπαλοί, οι κακομούτσουνοι, βρίσκουν μια ψευδαίσθηση γυναικείας στοργής και ερωτικής αποδοχής μοναχικοί άνθρωποι, κι έτσι χαλιναγωγείται το πρωτόγονο γενετήσιο ένστικτο – αλλιώς θα είχαμε περισσότερες επιθέσεις με σεξουαλικά κίνητρα.
Οι «Ανεξάρτητες Αρχές» δεν είναι παρά άντρα της ανακυκλωμένης Αριστεράς, καταβόθρες κονδυλίων, κάνουν νόσφιση δικαστικής εξουσίας χωρίς καμία από τις εγγυήσεις των αληθινών δικαστών. Μάλιστα, αβγατίζουν σαν κουνέλια. Μόνο «συνήγορο του γκέι κουτσού πιτσιλωτού λαγού» δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη. Στην ουσία αποτελούν ιμάντες της πολιτικής ορθότητας του μετασοβιετικού ιερατείου των Βρυξελλών και της δικτατορίας του δικαιωματισμού για την επιβολή αντεθνικών στρεβλών πολιτικών. Μία φορά τούς έζησα και θα μπορούσα να γράψω επιθεώρηση για το τι δεν κάνουν και πώς ξύνουν τους δίδυμους αδένες τους με γκασμά.
Πρέπει να κλείσουν «χτες»! Δεν υπάρχει τίποτα που κάνουν το οποίο να μην μπορεί να καλυφθεί από την τακτική Δικαιοσύνη, και μάλιστα με αληθινές εγγυήσεις των δικαιωμάτων των πολιτών.
Έρχομαι, λοιπόν, στην τελευταία μεγάλη προσφορά των «Ανεξάρτητων Αρχών» τον παρελθόντα Απρίλιο, που οδήγησε την κυρία Κεραμέως στην έσχατη απόφαση για τη μη αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα απολυτήρια. Για τον «κίνδυνο διακρίσεων», υποτίθεται. Το επόμενο βήμα, μετά την επιβολή των 62 ή 100 φύλων, θα είναι το φύλο να είναι επιλογή, χωρίς νυστέρι, ανατομικά Μήτσος, στην ταυτότητα Γαβριέλα, ή η επιλογή να μην αναγράφεται τίποτα. Κι όταν γουστάρεις, θα αλλάζεις. Φέτος γυναίκα, να αποφύγεις τη στράτευση, που θα έχει γίνει τρεις μήνες με playstation, μετά μια δεκαετία πολυερωτικός αμφιφυλόφιλος κτηνοβάτης κι ύστερα άντρας, έτσι για σπάσιμο.
Όλες οι αλεπούδες θα είναι διά νόμου κολοβές. Θα ψάχνει η Αστυνομία τον Μπάμπη τον Σουγιά, αλλά μόνο με ξεβράκωμα θα μαθαίνει τι είναι. Έτσι θα ικανοποιηθούν όλα τα παραδείσια πτηνά και οι επαγγελματίες ακτιβιστές του δικαιωματισμού, που θέλουν να κάνουμε νόμους για τα βίτσια τους και να εξισώσουμε το φυσιολογικό με την απόκλιση, την ανωμαλία, τις ψυχώσεις ή απλά περίεργα γούστα που έχουν μερικοί. Και, φυσικά, πάνω απ’ όλα, θα δοθούν τα δύο Ιερά Δισκοπότηρα του φασιστικού δικαιωματισμού: κανονικός γάμος και υιοθεσία παιδιών για ομόφυλα ζευγάρια.
Όλο το πακέτο συνδυάζεται και δουλεύει μόνον με ένα τάχα μου ουδέτερο και άθρησκο κράτος, το οποίο στην ουσία είναι αντιχριστιανικό ή, ακριβέστερα, χριστιανομάχο, το οποίο παραδόξως διευκολύνει τον ισλαμικό εποικισμό. Δείτε τι γίνεται στη δημόσια σφαίρα. Μπορείς να λοιδορήσεις, να βρίσεις, να χλευάσεις τους Χριστιανούς, τα σύμβολά τους, την Εκκλησία, ελεύθερα, σε βαθμό ασυδοσίας. Εάν όμως ψελλίσεις τις λέξεις «ισλαμικός εποικισμός», εάν κριτικάρεις σκληρά τη θρησκεία του θρησκευτικού επεκτατισμού, του μίσους, της κλειτοριδεκτομής, των μαστιγώσεων, του ευτελισμού των δικαιωμάτων των γυναικών και της δήθεν θεολογικής δικαίωσης της παιδεραστίας, τότε είσαι «φασίστας» κ.λπ., κι έρχεται και δίωξη για «ρατσισμό».
Η γραφειοκρατία της σημερινής Ε.Ε. και οι «Ανεξάρτητες Αρχές» είναι στην πρώτη γραμμή της επίθεσης κατά της εθνικής ταυτότητας, κατά της φυσιολογικής οικογένειας, κατά της χριστιανικής πίστης, υπέρ της διευκόλυνσης του εποικισμού και της πολτοποίησης των εθνικών κοινωνιών.
Η χώρα έχει Σύνταγμα, και αυτό καθορίζει με σαφήνεια και τον Ορθόδοξο και εθνικά ελληνικό χαρακτήρα του κράτους, όσο και της Παιδείας. Από το προοίμιο, μέχρι βασικά άρθρα του, ο Καταστατικός Χάρτης της Ελλάδας υπερχειλίζει από την αληθή βούληση των δωρητών της ελευθερίας μας, που μας δωρήθηκε υπό τον τρόπο να φτιάξουμε και να διατηρήσουμε ένα κράτος που θα είναι Ορθόδοξα Χριστιανικό και θα ανατρέφει Έλληνες.
Αυτός ο κανόνας δεν είναι εχθρός της ευημερίας των μικρών θρησκευτικών μειονοτήτων που είχαμε – απόδειξη πως όλες είναι σήμερα πολύ καλύτερα από ό,τι πριν και ουδείς εμποδίστηκε στην καριέρα του γιατί δεν ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος. Έλληνες Καθολικοί, Εβραίοι, άθεοι, μουσουλμάνοι, οτιδήποτε, ευημερούν. Όμως, ο βασικός χαρακτήρας του κράτους μας είναι αυτός και ο σκοπός της Παιδείας καθορίζεται, μεταξύ άλλων, από το άρθρο 16, που λέει πως σκοπός της Δημόσιας Παιδείας είναι η εθνική, ηθική και θρησκευτική διάπλαση των Ελληνοπαίδων. Δεν λέει πως σκοπός της είναι να κάνουν ό,τι γουστάρουν ξένοι και ποσοστά δέκατα του πυρετού να επιβάλουν τα κέφια τους στη συντριπτική πλειονότητα.
Για όποια Αρχή δεν θα πω τίποτα. Νοερώς σκουπίζω τα παπούτσια μου πάνω στην «επιστημοσύνη» και την «ανεξαρτησία» τους. Για την κυρία Κεραμέως, που είχε ξεκινήσει καλά, απλά θα πω πως λυπάμαι, όπως νομίζω πάρα πολλοί συμπολίτες μας, για αυτή την επιλογή ήττας, που δεν είναι μόνο συμβολική. Άλλωστε, το γεγονός πως τόσα χρόνια κανείς δεν είχε το ελάχιστο σθένος να αποκαταστήσει στον τίτλο του υπουργείου το επίθετο «Εθνικής» στην Παιδεία τα δείχνει όλα και ξέρουμε με τι έχουμε μπλέξει…
*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr
 newsbreak.gr