Κυριακή, Σεπτεμβρίου 1

Θέλετε να προσελκύσετε χρήματα στο σπίτι σας; Δείτε ένα απλό τέχνασμα!

xrimata-fito
Η παρουσία αυτού του φυτού στο σπίτι σας, σύμφωνα με το Feng Shui, προσελκύει τα χρήματα σαν μαγνήτης. Σύμφωνα με αυτή την παλιά κινεζική τεχνική, το φυτό πρέπει να τοποθετηθεί στη δεξιά πλευρά από την είσοδο του σπιτιού σας και στο βόρειο τμήμα του σπιτιού.

Το φυτό αυτό έχει αιθέρια έλαια που ενισχύουν την ψυχική και σωματική θετικότητα στους ανθρώπους. Επίσης, αυξάνει τις ψυχικές και σωματικές ικανότητες των ανθρώπων. Το όνομα του φυτού είναι Crassula (κράσουλα ή κρασούλα) γνωστή και ως money plant γιατί τα φύλλα της μοιάζουν με νομίσματα. Η κρασούλα ή κράσουλα είναι ανθεκτική σε θερμοκρασίες, περίπου -5°C.
Σε περιοχές που έχουμε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες, δεν ευδοκιμεί, ενώ όταν επικρατούν συνθήκες κάτω του μηδενός, θα πρέπει να την μεταφέρουμε σε φωτεινό, εσωτερικό χώρο. Καταλληλότερες θέσεις, είναι οι ηλιόλουστες, αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και σε ημισκιερές.
Αν την τοποθετήσουμε σε γλάστρα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε, ειδικό για τους κάκτους χώμα, που μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα, από κάποιο φυτώριο, όπως αναφέρει το xorisorianews. Είναι ανθεκτική στην ξηρασία. Ποτίζουμε μόνο, όταν το χώμα έχει στεγνώσει.