Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Πάνω απ’ όλα πρέπει να υπερασπιζόμαστε το κράτος μας, το λαό μας, την ασφάλεια του, την Εθνική του ταυτότητα, την κοινωνική ειρήνη και συνοχή, τα δικαιώματα των νομίμων πολιτών της χώρας. Κανενός παράνομου ξένου τα συμφέροντα, τα υπαρκτά η ανύπαρκτα δικαιώματα και τα συμφέροντα σκοτεινών ΜΚΟ που κερδοσκοπούν από την λαθροδιακίνηση δεν μπορούν να
υπερτερούν, ούτε αποτελεί αυτοσκοπό της κρατικής λειτουργίας να κάνουμε τους ξενοδόχους και χρηματοδότες της διαβίωσης όποιου του καπνίσει να μπουκάρει στην Ελλάδα με καθοδήγηση Ερντογάν.
Εάν η κυβέρνηση δεν φυλάξει τα σύνορα, εμποδίζοντας την είσοδο σε νέους παράνομους και δεν διώξει κλωτσηδόν όσους ψευτοπροσφυγες μπήκαν, περιορίζοντας τους ως την απέλαση σε κλειστά κέντρα κράτησης σε απομονωμένα ακατοίκητα νησιά, κόβοντας κάθε παροχή στους μη δικσιούμενους άσυλο, θα μπει σε μια κατηφόρα απαξίωσης χωρίς φρένο.
Απαιτούνται σκληρές αποφάσεις. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να της πάρει ξεπερνώντας το φράγμα των ψευδαισθήσεων του για την Ε.Ε. Αν το κάνει θα τον στηρίξουμε όλοι σε μια τέτοια πολιτικη. Αν όχι θα αυτοκαταστραφούμε ως χώρα και η ΝΔ θα πάει κι αυτή στον κουβά.