Η φωτογραφία με photoshop και χωρίς και το μήνυμα της

Η φωτογραφία με photoshop και χωρίς και το μήνυμα της – News.gr

Η μακροσκελής ανάρτηση-απάντηση για τις αψεγάδιαστες φωτογραφίες της

Στην απορία πολλών follower της πως διατηρεί το σώμα της αψεγάδιαστο απάντησε η Ιωάννα Τούνη με μια μακροσκελή ανάρτηση.

Η ίδια ανέβασε δυο φωτογραφίες στο Instagram, μια μετά από επεξεργασία και μία παρόμοια χωρίς ίχνος photoshop και έγραψε: «Με & χωρίς #photoshop. Με ρωτάτε συνέχεια πως γίνεται να είμαι τόσο «αψεγάδιαστη», να τρώω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να μην παχαίνω, να έχω μονίμως τόσο καθαρή επιδερμίδα.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Κάνε swipe left και θα δεις την ίδια φωτογραφία, αλλά χωρίς ίχνος επεξεργασίας! Ναι ναι!
Γιατί & η Τούνη κάνει ΦΩΤΟΣΟΠ, όπως ακριβώς και όλες οι «διάσημες» που ενδεχομένως θαυμάζεις ή απορείς, πως γίνεται ο θεός να τους τα έδωσε όλα & εσένα να σαι Στο δια ταύτα! Μην σκας με όσα βλέπεις στα media.. δεν υπάρχει such thing as “η τέλεια γυναίκα” και δεν χρειάζεται κιόλας! Να σε αγαπάς, να σε προσέχεις, να τρως καλά, να πηγαίνεις που & που και σε κανένα γυμναστήριο… και αν αποφασίσεις να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, πρόσεξε τα πλακάκια και τα έπιπλα, μην γίνουν σαν πίνακες ζωγραφικής του Σαλβαδόρ Νταλί. Σ’αγαπώ!».