Κώστας Αποστολίδης: Πόσο έχει αλλάξει ο κ. Μπακόπουλος από τη «Νταντά»; [pics]

Κώστας Αποστολίδης: Πόσο έχει αλλάξει ο κ. Μπακόπουλος από τη «Νταντά»; [pics] | tlife.gr

Ο Κώστας Αποστολίδης
κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και κάνει ελάχιστες επίσημες εμφανίσεις με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος από το 2007 με την Άννα Αγγελοπούλου, κόρη του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, και έχουν τρία παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο.
Ο ηθοποιός, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του Άρη Μπακόπουλου στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η νταντά«, έχει στο ενεργητικό του μεγάλες και σημαντικές
συνεργασίες. Ωστόσο, για ένα διάστημα 10 χρόνων, ο ίδιος επέλεξε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Επέστρεψε, ωστόσο, το 2017  τη σειρά «Αρένα», ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες τον απολαύσαμε μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Η Οργή».
Μπορεί το καλοκαίρι να μας έχει αποχαιρετήσει και να έχει δώσει τη θέση του στο φθινόπωρο, ωστόσο, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται ακόμα, ο Κώστας Αποστολίδης -όπως και αρκετός κόσμος ακόμα- συνεχίζουν τις αποδράσεις τους στις παραλίες, προκειμένου να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα. Πρόσφατα, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον αγαπημένο ηθοποιό στην Σέριφο, όπου βρέθηκε με την οικογένειά του και πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης.
Φορώντας μόνο το μαγιό του, έπεσε στα καταγάλανα νερά και κολύμπησε για αρκετή ώρα, ενώ δεν δίστασε να παίξει με τα παιδιά του στην άμμο. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με την γυναίκα της ζωής του, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ως «φύλακας άγγελός» του.
Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press