Δευτέρα, Οκτωβρίου 28

Δεν γνωρίζουν μας λένε (...) που βρίσκονται 115.000 λαθρομετανάστες! Γιατί γνωρίζουν πόσα εκατομμύρια λαθρομετανάστες είναι στην Ελλαδα;; Αυτοί μιλούν για 3.εκατομ. αλλά είναι άνω από 5 εκατομμύρια οι εισβολείς!


Το απόλυτο χάος που έχει δημιουργηθεί με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση παραδέχτηκε και ο αρμόδιος υπουργός Προ.Πο. Χρυσοχοΐδης μέσα στην βουλή. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ομολογία ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχουν εγκριθεί 40.000 αιτήσεις ασύλου, ενώ είναι… άγνωστο που βρίσκονται οι υπόλοιποι 115.000 λαθρομετανάστες που μπήκαν παράνομα στην χώρα από το 2016!


Φυσικά δεν είναι καθόλου... άγνωστο που βρίκονται όλοι αυτοί. Για να χρησιμοποιήσουμε μια γνωστή φράση της Συριζαίας Τασίας... "λιάζονται στις πλατείες", στις πόλεις και στα χωριά της Πατρίδας μας. Και αυτό συμβαίνει γιατί το κράτος των "αντιρατσιστών" αφήνει ορθάνοιχτα τα σύνορα
στην είσοδο των λαθρομεταναστών, αλλά τα σφραγίζει στην έξοδο κατόπιν εντολών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
Επιπλέον, ο Μ. Χρυσοχοΐδης κατήγγειλε ότι ιδιώτες γιατροί «έδιναν έγγραφα τα οποία αποδέχονταν οι υπηρεσίες ασύλου, ότι όλοι ήταν ευάλωτοι, ότι είχαν το λεγόμενο μετατραυματικό στρες, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να κηρύσσονται ευάλωτοι και να μεταφέρονται στην ενδοχώρα, με αποτέλεσμα κανένας να μην επιστρέφεται».
Καλά τα συμπεράσματα και οι ομολογίες του υπουργού, όμως από τον Ιούλιο του 2019 έχουμε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η οποία κυβέρνηση όχι απλά συνεχίζει την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ στο λαθρομεταναστευτικό, αλλά έχει διογκώσει σε εκρηκτικό σημείο την κατάσταση.
Επιπλέον, με το νέο σχέδιο νόμου για το άσυλο, δείχνει ότι όχι μόνο δεν έχει την πολιτική βούληση για να αντιμετωπίσει αυτή την κοινωνική απειλή, αλλά δηλώνει την πρόθεσή της να ενσωματώσει εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς στην ελληνική κοινωνία, για να αισθάνεται υπερήφανος και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που θέλει – σύμφωνα με δημόσια τοποθέτησή του – μια «πολυπολιτισμική» Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι πως δεν ρώτησε τους Έλληνες, αν και εκείνοι θέλουν το ίδιο…
http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/den-gnwrizoun-...-pou-briskontai-115.000-lathrometanastes

kyklwpas.blogspot.com