Πέμπτη, Οκτωβρίου 24

ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ, ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ! ΚΑΙ ΧΑΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ....--1.218 ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΥΛΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 48 ΩΡΕΣ!

Το επισημάναμε από την πρώτη στιγμή, που η κυβέρνηση των Κούληδων (και των Μπουμπούκων, και των Βορίδηδων, και των Πλεύρηδων, και των Κυρανάκηδων και των λοιπών… σκληρών) ανακοίνωσε ότι 60.000 αλλοδαποί θα μεταφερθούν σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, ότι αυτό είναι ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ για να’ ρθουν μυριάδες από απέναντι!

Κι αυτό δεν είναι «γκάφα» των Κούληδων, αλλά εσκεμμένη ενέργεια, γιατί έχουν υπογράψει μυστική συμφωνία με τους διεθνείς τυράννους να εποικίσουν την Ελλάδα με εκατομμύρια αλλοδαπούς, με αντάλλαγμα μια πιο σφιχτή οικονομική πολιτική, για να εξαγοράσουν τους ψηφοφόρους!
Κάθε μέρα που περνάει, λοιπόν, όλο και περισσότεροι αλλοδαποί ανταποκρίνονται στο ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ των Κούληδων (και των λοιπών… «ακροδεξιών» δυνάμεων) και… προτιμούν την Ελλάδα!
Έτσι, τις τελευταίες 15 ημέρες έφτασαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περισσότεροι από 5.000 αλλοδαποί, ενώ μόνο τις τελευταίες 48 ώρες, είτε «διασώθηκαν» από το Λιμενικό είτε αποβιβάστηκαν μόνοι τους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 1.218 αλλοδαποί.
Προκειμένου δε να προσελκύσει η κυβέρνηση των Κούληδων ακόμα περισσότερους αλλοδαπούς, ανακοίνωσε σήμερα πως θα μεταφέρει προσεχώς από τα άθλια hotspots των νησιών σε υπερλούξ ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, ακόμα 3.000 αλλοδαπούς !!!
Άλλος για Ελλάντα; Αλλοδαποί μην στριμώχνεστε, όλοι θα πάρετε! Ο «θείος» Κούλης (και οι Μπουμπούκοι, Βορίδηδες, Πλεύρηδες, Κυρανάκηδες, κ.λπ.) έχουν φροντίσει για σας!
ethnikismos.net
 .triklopodia.gr