Η κ. Κουντουρά εξασφάλισε εξόφληση σε… 1.378 δόσεις και, ζωή να έχει η γυναίκα, θα εξοφλήσει το δάνειό της σε... 114 χρόνια!!!

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον τον ελληνικό
Θα αργήσουμε να μάθουμε το πλήρες παρασκήνιο για το πώς εξασφαλίσθηκαν οι προσχώσεις φερτών… βουλευτών, ώστε να πάρει η κυβέρνηση Τσίπρα και την ψήφο εμπιστοσύνης και την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.
Αλλά κάποια πράγματα καθίστανται ήδη ορατά με όσα αποκαλύπτονται.
Και επειδή υπάρχει το κουρελιασμένο έστω Σύνταγμα της Ελλάδος (της Αγγλίας είναι, αλλά αυτό αποτελεί ... λεπτομέρεια), όπου ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ, Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ  ΓΙΑ ΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ...
ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ 114 ΧΡΟΝΙΑ.
Κι αν αρνηθούν, αγωγή κατά των Τραπεζιτών και πάρτε τους και τα βρωμοσώβρακά τους. 

Καλλιόπη Σουφλή


Θα αργήσουμε να μάθουμε το πλήρες παρασκήνιο για το πώς εξασφαλίσθηκαν οι προσχώσεις φερτών… βουλευτών, ώστε να πάρει η κυβέρνηση Τσίπρα και την ψήφο εμπιστοσύνης και την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.


Αλλά κάποια πράγματα καθίστανται ήδη ορατά με όσα αποκαλύπτονται. Όπως, για παράδειγμα, ποια ήταν η βάση του «προβληματισμού» της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης Έλενας Κουντουρά. Που την οδήγησε στην «εθνικώς» συμφέρουσα απόφαση να αποστατήσει από το κόμμα της και να συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 
Εδώ που τα λέμε, μπορεί η στάση της κ. Κουντουρά απέναντι στον έως πρότινος αρχηγό της να δικαιολογεί τις κατηγορίες του για «αχαριστία». 
Αλλά ελάτε στη θέση της. Δεν θα ήταν μεγαλύτερη αχαριστία απέναντι στο καθεστώς Τσίπρα, αν έμενε πιστή στις θέσεις της, πάρα το τεράστιο δώρο που της προσέφεραν; 
Πόσοι άνθρωποι δεν θα ανταπέδιδαν μια στήριξη σε κάποιον που τους απάλλασσε από το άγχος ενός υπέρογκου δανείου;Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια… καραμπόλα ευχαριστιών:• Ο Αλέξης Τσίπρας, που δεν μπόρεσε να εισαχθεί με τις πανελλήνιες εξετάσεις στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, οπότε κατέφυγε σε σχολή γειτονικής βαλκανικής χωράς, χρωστούσε ευγνωμοσύνη στον, μακαρίτη πια, Γεράσιμο Αρσένη
Ο οποίος, με μια φωτογραφική διάταξη που ίσχυσε μόνο για 48 ώρες, του έδωσε την δυνατότητα να μεταγραφεί στο ΕΜΠ λόγω των δύσκολων συνθηκών που αντιμετώπιζαν οι Έλληνες σπουδαστές εξ αιτίας του πολέμου στην Σερβία. 
Ε, να μην ανταπέδιδε, με έναν κάλο διορισμό της συζύγου του, της Λούκας Κατσέλη, στην κορυφή της Εθνικής Τράπεζας;• Η Λούκα Κατσέλη, πάλι, δεν θα ήταν αχάριστη αν αρνιόταν στον Αλέξη Τσίπρα μια... μικρή χάρη που της ζήτησε, να ρυθμίσει ευνοϊκώς την υπέρογκη οφειλή της Έλενας Κουντουρά, ύψους 854.775 ευρώ, ώστε η υπουργός του να μπορεί να πληρώνει μια δόση μόλις 620 ευρώ τον μήνα
Εδώ άλλοι αγωνιούν για το αν θα μπορέσουν να τύχουν ρύθμισης των χρεών τους, πολύ μικρότερου ύψους, σε 120 δόσεις. 
Και η κ. Κουντουρά εξασφάλισε εξόφληση σε… 1.378 δόσεις
Ζωή να έχει η γυναίκα, θα μπορέσει να εξοφλήσει το δάνειο της σε... 114 χρόνια.Ε, αφού προκύπτει ο ιστορικός συμβολικός αριθμός 114, άρα δικαιώνεται ο ισχυρισμός του Αλέξη Τσίπρα «είμαστε κάθε λέξη του συντάγματος».

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Πηγήhttps://attikanea.blogspot.com/2019/03/1378-114.html