Τετάρτη, Οκτωβρίου 16

ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ, ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ! ΣΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ! 1.563 ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε! Έτσι, κάθε προηγούμενο ρεκόρ σπάει ο πληθυσμός των «προσφύγων» στην Μόρια Λέσβου, καθώς έφτασε να αριθμεί 13.842 άτομα. Περίπου 5.000 ήταν την ημέρα που έγινε ο εθνικός Εφιάλτης Κούλης Μητσοτάκης πρωθυπουργός – οι… «ρατσιστές» Μπουμπούκος και Βορίδης υπουργάρες και οι ομοίως… «ρατσιστές» Πλεύρης και Κυρανάκης κυβερνητικοί βολευτές.
Η δε… αποσυμφόρηση προχωράει κανονικά. Για παράδειγμα, στα τέλη της…
επόμενης βδομάδας έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση… 55 νοματαίων!!!
Από κει και πέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομία, τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και μέχρι σήμερα Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, σε 36 δηλαδή ώρες, στην Λέσβο πέρασαν 271 «προσφυγάκια», στην Χίο 80 και στην Σάμο 135.
Σύμφωνα πάντα με τα ίδια στοιχεία, από τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 13 Οκτωβρίου στην Λέσβο πέρασαν 997 «προσφυγάκια», στην Χίο 490 και στην Σάμο 76. Συνολικά δηλαδή σε μια εβδομάδα μόνο στα νησιά του βορείου Αιγαίου πέρασαν 1.563 «προσφυγάκια»!!!
Δεν είναι… θαύμα, που μόνο με… εθνικόφρονα κυβέρνηση μπορούσε να πραγματοποιηθεί;

https://ethnikismos.net