Κυριακή, Οκτωβρίου 20

ΚΑΤΑΦΤΑΝΕΙ Η «ΚΟΛΑΣΗ» – ΑΠΟΒΑΣΗ 20.000 ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ… – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ

ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΊΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ
ragdaies-ekselikseis
Δεν θα μείνει μέρος στην Ελλάδα, όπου δεν θα υπάρχουν αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει παρουσιάσει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για την αποτροπή παράνομης εισόδου στη χώρα, πέρα από λεκτικές διαβεβαιώσεις.

Αύριο αναχωρούν από την Σάμο 700 «αιτούντες ασύλου» (είναι ο νέος όρος που καθιερώνεται πλέον για να αποφεύγεται η σύγχυση ανάμεσα  σε «πρόσφυγες», μετανάστες και «εγκλωβισμένους»), με τη διαφορά πως δεν υπάρχει αλλοδαπός ο οποίος μπαίνει στη χώρα και να μην ζητά «άσυλο».
Όπως έγινε γνωστό 700 από τους «αιτούντες» θα μεταφερθούν αύριο, Δευτέρα, από τη Σάμο στον Πειραιά και από εκεί στις περίφημες «δομές» της πάντα φιλόξενης  ενδοχώρας.
Σύμφωνα με τον… προγραμματισμό που έχει γίνει γνωστός, αύριο θα φτάσει στο λιμάνι της Σάμου το ταχύπλοο PAROS Jet το οποίο θα παραλάβει τους «αιτούντες».
Στη Σάμο ζουν σήμερα περισσότεροι από 6.500 «αιτούντες», δηλαδή μεταφέρονται περισσότεροι από το 10% του σχετικού πληθυσμού του νησιού.
Στη Σάμο  σε χώρο μπροστά στην είσοδο του ΚΕΠΑ στήθηκαν σκηνές, για τους  «αιτούντες» που είχαν διαφύγει από τον καταυλισμό του ΚΥΤ και έμεναν σε δημόσιους χώρους στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη.
Στο μεταξύ όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας, η κυβέρνηση σκοπεύει να μεταφέρει συνολικά στην «ενδοχώρα» 20.000 αλλοδαπούς, ενώ ετοιμάζεται για ακόμη 120.000.
Βέβαια οι αριθμοί έχουν χάσει την αξία τους σε αυτή τη χώρα.
Ουδείς γνωρίζει πόσοι αλλοδαποί έχουν κατακλύσει την Ελλάδα από το 2010 και μετά, ενώ εάν ο απολογισμός συμπεριλάβει και τα χρόνια από το 2000 τότε μιλάμε με σιγουριά για εκατομμύρια.
Παρ΄ όλα αυτά η έρμη αυτή η «ενδοχώρα» χωρά τους πάντες και τα  πάντα.
 makeleio.gr