Παρασκευή, Οκτωβρίου 25

Φρίκη στη Ρωσία: 22χρονη σκότωσε από ζήλια την αδερφή της με 189 μαχαιριές

1
KATAΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ 13 ΕΤΩΝ

Φρίκη στη Ρωσία: 22χρονη σκότωσε την αδερφή της με 189 μαχαιριές
Σε ποινή φυλάκισης 13 ετών καταδικάστηκε η Ελιζαβέτα Ντουντρόβινα, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε με βάναυσο τρόπο την 17χρονη αδερφή της Στεφανία, στη Ρωσία το 2016.

Το 17χρονο νεαρό μοντέλο μαχαιρώθηκε 189 φορές από την 22χρονη αδερφή της η οποία εκτός από τα θανατηφόρα χτυπήματα, της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά.
Η Ελιζαβέτα είχε συλληφθεί το 2016 για το έγκλημα που συγκλόνισε την Αγία Πετρούπολη και στάλθηκε σε ψυχιατρική κλινική πριν τη δίκη της. Η ίδια αρνήθηκε το έγκλημα και προσπάθησε να κατηγορήσει τον τότε σύντροφο της αδερφής της, τον 44χρονο Αλεξέι Φατέβ, υποστηρίζοντας πως ζήλεψε για μια γυμνή φωτογράφηση της νεαρής.Η Ελιζαβέτα ήταν 19 χρονών όταν φέρεται να διέπραξε τον φόνο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 44χρονος, βρήκε στο διαμέρισμά του τον κατακρεουργημένο πτώμα της Στεφανία αφού είχε βγει έξω για να αγοράσει ένα μπουκάλι κρασί. Ακινητοποίησε την αδερφή της συντρόφου του και την παρέδωσε στην αστυνομία.
Και τα δύο κορίτσια είχαν μεγαλώσει σε ορφανοτροφεία ενώ πιστεύετε πως η 22χρονη ζήλευε την αδερφή της και αντέγραφε την εικόνα της.
 makeleio.gr