Δευτέρα, Οκτωβρίου 21

Και τρίτη σύνταξη στον μελλοθάνατο Παπούλια με υπογραφή Μηταράκη! Του’ δωσαν και βουλευτική εκτός από Προεδρική και… Ταμείου Νομικών. Με το ενάμιση πόδι στον τάφο και έχει παντελονιάσει 2 εκατ. ευρώ ο ημιθανής. Θα σας λυσσάξουμε, λαμόγια

Και τρίτη συνταξάρα ο Παπούλιας με υπογραφή Κούλη για να τρώει με σαράντα μασέλες ο Μαθουσάλας !
papoylias
Ο Χιώτης, Νότης Μηταράκης το ΄κανε το θαύμα του, υπέγραψε την απόφαση για να δοθεί και σύνταξη βουλευτή στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Σύνταξη δηλαδή, πέραν της προεδρικής που λαμβάνει ήδη.
Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ως ο πλέον πλούσιος βουλευτής του κοινοβουλίου, έρχεται πρώτος να κατανοήσει τις εκκλήσεις του 90χρονου Παπούλια, που δεν μπορεί να συντηρηθεί αν και στις δυο συνεχόμενες προεδρικές θητείες του, εξασφάλισε μισθούς που
ξεπερνούν τα δυο εκατομμύρια ευρώ. Και φυσικά, μ΄όλα τα έξοδα πληρωμένα, από το υστέρημα του λαού φυσικά. Μάλιστα τις καλές εποχές η προεδρική του αποζημίωση ανήρχετο σε 23.000 ευρώ το μήνα και μειώθηκε μπροστά στην κατακραυγή στα 11.000 ευρώ το μήνα από τον Σεπτέμβριο του 2012 επί Σαμαροβενιζέλων . Η μείωση ήταν εθελουσία μείωση και όχι «παραίτηση από την αποζημίωση», όπως έγραψαν τότε κάποια παπαγαλάκια του Κάρολου. Επιπλέον σήμερα, ο 90χρονος Παπούλιας έχει ζητήσει να του δοθούν και κάποια αναδρομικά περίπου 50.000 ευρώ, οφειλές από το 2017.
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής.
Δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις θα συνεχιστούν από μια εφημερίδα που κλείνει σε λίγο καιρό τα 5 χρόνια κυκλοφορίας και δεν έχει σκοπό-μαζί με το πρώτο makeleio.gr- να αφήσει ήσυχο κανέναν απατεώνα πολιτικό.