Χωρίς ίχνος τσίπας, προειδοποιεί ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ την Ελληνική Κοινωνία, ότι θα επιβληθεί με κάθε τρόπο η εγκατάσταση των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ!!!!!!!!!!!! (2 βίντεο)

Το "πολιτικό υποκείμενο", που πριν λίγα χρόνια δήλωνε ανερυθρίαστα πως ... "είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένος να καίει την σημαία" (!!!!!!!!!!!!) και έλεγε το αμίμητο:


"Όσοι δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι, να πουλήσουν το σπίτι τους" (!!!!!!!!!!), ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ με την ΑΔΗΛΩΤΗ OFFSHORE (εδώ), ΞΑΝΑΧΤΎΠΗΣΕ κι αυτή τη φορά, έδειξε ξεκάθαρα και ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ, ποιά θα είναι η στάση  και τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ της Κυβέρνησης του Μπιλντεμπεργκαρά Μητσοτάκη, αφήνοντας να εννοηθεί πως ... "ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ  - ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΡ' ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΡΕ...

ΤΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΧΕΙΣ... 
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.

 Όσο για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, και όχι φυσικά για τους ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ και τους ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ας προετοιμαστούμε να ζήσουμε ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.

ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ;;;

ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ... "ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΣΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!

Καλλιόπη Σουφλή
https://attikanea.blogspot.com/2019/10/2.html