Στα 55 της η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας! (BINTEO & EIKONEΣ)

0b369beeb19516a8eb11d04df9fa445e
Τι κι αν έσβησε… 55 κεράκια.
Η Μόνικα Μπελούτσι, εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πιο επιθυμητές γυναίκες στον κόσμο. Για κάποιους, μάλιστα, είναι… η πιο επιθυμητή απ’ όλες!
Το όνομά της είναι συνώνυμο με το απόλυτο γυναικείο πρότυπο, με τις γυναίκες να θέλουν να είναι εκείνη και τους άντρες να είναι ΜΕ εκείνη.

Η Μόνικα Μπελούτσι, η απόλυτη Ιταλίδα ντίβα, που κόβει την ανάσα με τις πληθωρικές της καμπύλες, την ασύγκριτη μελαχρινή γοητεία της και το ακαταμάχητο σεξαπίλ της, είναι ακόμη η γυναίκα που καμία φωτογραφική ή κινηματογραφική κάμερα δεν μπορεί να αντισταθεί στο σαγηνευτικό της βλέμμα.
Και τώρα που διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, μας συστήνει τον πιο ώριμο και κομψό εαυτό της.
Απολαύστε την!
, Στα 55 της η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας! (video) , Στα 55 της η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας! (video) , Στα 55 της η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας! (video) , Στα 55 της η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας! (video) , Στα 55 της η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας! (video), Στα 55 της η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας! (video) , Στα 55 της η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας! (video), Στα 55 της η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας! (video) , Στα 55 της η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας! (video) , Στα 55 της η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας! (video) , Στα 55 της η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας! (video)
Δείτε εδώ ένα αφιέρωμα στη διαχρονική γοητεία της:

makeleio.gr