Τετάρτη, Οκτωβρίου 30

«Όμοιος τον όμοιο αγαπά κι η κοπριά τα λάχανα»


Στην Δημοκρατία του πρωκτού η κουράδα θα κάνει την στροφή περνώντας μέσα από 9-10 μέτρα έντερο. Το ανθρώπινο έντερο πολύ βέβαια, είναι γεμάτο με τοξικές κουράδες έτοιμες να εκραγούν μέσα στους ομοίους και ας αγαπιούνται μέσα από τα μαύρα σχέδια τους για την ανθρωπότητα.

Όταν η κουράδα πάει να κάνει την στροφή και ενώνεται με την μαυρίλα συναισθημάτων όπως αυτά της εξαπάτησης, της δολιοφθοράς της ανιθηκότητας και του μαζικού εγκλήματος, μπλοκάρετε και δεν μπορεί να πάρει την στροφή. Δυσκοιλιότητα και πόνοι στα έντερα είναι το αποτέλεσμα της ανιθηκότητας.

Η αιώνια διαποτισμένη κακία των κυττάρων των ομοίων, γιατί όμοιος τον όμοιο αγαπά, συνδεδεμένη με την ακριβώς αντίθετη πλευρά της αγάπης και της σύνδεσης με τον Δημιουργό, είναι απόλυτα τοξική και προκαλεί καρκίνους και άλλες θανατηφόρες αρρώστιες.

Ο Δημιουργός αγαπαέι όμως όλα του τα δημιουργήματα, την κοπριά και τα λάχανα.













Όταν η κουράδα κάνει την στροφή μέσα από τα 9-10 μέτρα λεπτό και παχύ έντερο, οι όμοιοι ξεκινάνε τα γέλια αλλά η ανισορροπία μέσα στον οργανισμό έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες και επειδή το σύμπαν είναι μπούμερανγκ, ρωτήστε την Αγγελικούλα, ξεκινάνε τα τρέμουλα και η λατέρνα κομπλάρει. Ο φόβος της θνησιμότητας του σάπιου σώματος κάνει τους όμοιους να κοκκαλώνουν.

Στο τέλος η κουράδα απελευθερώνει και εκβάλλει όλες τις τοξίνες της στον οργανισμό με σαν τελικό αποτέλεσμα πολλαπλασιασμό των καρκινογόνων κυττάρων…

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

https://katohika.gr/diethni/omoios-ton-omoio-agapa-ki-i-kopria-ta-lachana/?fbclid=IwAR07QJl9Dvaf4qHeljaSoVOYtA5509MzbzkJD8yS8wmJ-NfgqQKbL2oFZeo