Σάββατο, Οκτωβρίου 26

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ... ΑΟΠΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Συντονιστής για τη μετακίνηση και μετεγκατάσταση μεταναστών, ο Αλκιβιάδης Στεφανής

 Συντονιστής για τη μετακίνηση και μετεγκατάσταση προσφύγων, ο Αλκιβιάδης Στεφανής  Πρώτα, ήταν ο Αποστολάκης... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ... ή μάλλον πρώτος ήταν ο Κωσταράκος ναι βρε, αυτός που απέδωσε τιμές στο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ)... και τώρα, ο ... ΣΤΕΦΑΝΗΣ... 

Και να μην ξεχάσω τους αρχηγούς των τριών ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!

 ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.

Καλλιόπη Σουφλή 

 Υ.Γ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ 1940....

ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ, Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,  ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ.

 ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. 



Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, για τον καλύτερο συντονισμό των διάφορων υπηρεσιών των υπουργείων που εμπλέκονται στην μετακίνηση και μετεγκατάσταση προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση των νησιών, ειδικός συντονιστής ορίζεται ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.



Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 5.000 ήταν οι μετανάστες και πρόσφυγες που έφτασαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από τις 7 Οκτώβρη

Συνολικά 1.908 πρόσφυγες και μετανάστες πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα από τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, 13 προς 14 Οκτωβρίου, μέχρι τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή, 20 προς Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.


Πηγήhttps://attikanea.blogspot.com/2019/10/blog-post_655.html