ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑΕΙ !!!

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ !!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  ΩΡΑ 16.00'
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Η ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΕΜΠΩΝ, ΑΓΙΑΣ, ΤΥΡΝΑΒΟΥ ......ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ 2 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΕ 2 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΣΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 8-10 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΡΑΓΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. Η ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.
Η ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΎΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
Επιτροπη αγωνα Λαρισας
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ : ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ !!!

 shmantikanea