Πέμπτη, Οκτωβρίου 10

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΜΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! 
Το ανακάτωμα στην Συρία φτιάχνει το Κουρδικό πιο γρήγορα και φέρνει τα γεγονότα στην πόρτα μας.
Τάδε έφη στρατηγός ε.α που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του. Είναι βαθιά μεσάνυχτα και ήδη η τουρκία ενεργεί μέσα στην Βόρειο Συρία και κοντά στο Ιράκ( σφυροκόπημα θέσεων).

- Δεν μπορεί η τουρκία να μην βλέπει την παγίδα που της έστησαν. Την βλέπει, αλλά παίζει και αυτή για να κερδίσει περισσότερα από αυτά που της αναλογούν.

- Το Κουρδικό είναι προ των πυλών.

- Αν η τουρκία προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις τότε η παγκόσμια κοινή γνώμη θα ξεσηκωθεί και θα δημιουργηθούν αφορμές για την επιτάχυνση της σύστασης κουρδικού κράτους από τον ΟΗΕ.

- Οι προσφυγικές ροές θα αυξηθούν μετά την είσοδο της τουρκίας στην Συρία, δήθεν γιατί εκεί θα γίνεται πόλεμος. Αλλά οι προσφυγικές ροές προς τα εδώ δεν θα έχουν Κούρδους ή Σύριους αλλά Πακιστανούς, Αφγανούς και Σομαλούς από την αποθήκη των ψυχών που συγκέντρωσε ο Ερντογάν για να μας εκβιάσει.

- Γνωρίζουν οι μεγάλοι ότι ο Ερντογάν τερματίζει όλα τα διπλωματικά του κόλπα.

- Δυο ακόμα του απομένουν …

- Να διαπραγματευθεί σε πακέτο τα Ελληνικά νησιά του Βόρειου Αιγαίου ( αποστρατικοποίηση τους) που είναι κοντά στα ΣΤΕΝΑ και τα ίδια τα Δαρδανέλια εν μέσω τραγικής πίεσης που θα δέχεται στο εσωτερικό του.

- Αν εμείς οι στρατηγοί σπουδάσαμε χρόνια στα θρανία και στα πεδία των ασκήσεων , ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μας έβαλε τα γυαλιά.

- Είδα και κατάλαβα τόσα χρόνια ότι το κουμάντο στον Ελληνικό Στρατό το κάνει η ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ μας για αυτό και ελπίζω, ότι όσο μας απαξίωσαν τόση βοήθεια δικαιούμαστε από πάνω.

- Σε ευχαριστώ αδελφέ Κωνσταντίνε που κοινοποιείς τις λίγες αυτές σκέψεις μου. 

Εμείς θα πούμε

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

https://oimos-athina.blogspot.com/2019/10/blog-post_28.html