Παρασκευή, Οκτωβρίου 18

Απίστευτο εθνικό σκάνδαλο: Το ΠΝ(Πολεμικό Ναυτικό) βάζει τα σπίτια και η ΠΑ την… επίπλωση για τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες!


Γράφει: Γιάννης Πετρίδης
Κυριολεκτικά με απίστευτο τρόπο εξελίσσεται το μέγα εθνικό σκάνδαλο, της υποδοχής-φιλοξενίας και εγκατάστασης των παράνομων αλλοδαπών μεταναστών: Μετά το ΠΝ το οποίο θα διαχειριστεί 10 εκατομμύρια ευρώ για να τους στεγάσει ανατέθηκε στην ΠΑ έναντι ανάλογου ποσού η επίπλωση των σπιτιών των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών!

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε χτες το pronews.gr με ένα νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα απαντά το ΠΝ στην τουρκική υπεροπλία όπως διαμορφώνεται στο Αιγαίο και απ’ότι φαίνεται είναι κάτι που θα προβληματίσει ιδιαίτερα, όχι μόνο το τουρκικό Ναυτικό, αλλά συνολικά τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.
Όπως ανακοινώθηκε,  ολοκληρώνεται η προμήθεια… 800 οικίσκων από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, έναντι του ποσού των 10 εκατ. ευρώ, που προορίζονται για “αποθήκευση και μελλοντική χρήση σε δομές φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών”!
Με χθεσινή απόφαση του υπαρχηγού ΓΕΝ υποναύαρχου Γεωργίου Καμπουράκη ανακηρύχτηκε προσωρινός ανάδοχος του έργου και η μεγάλη αυτή προμήθεια για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εισέρχεται στην τελική της φάση.
Ναυτικό και Αεροπορία είναι οι φορείς που θα χρησιμοποιηθούν για την διάθεση των κονδυλίων τα οποία τα δίνει η ΕΕ
Βέβαια η ΕΕ απαγορεύει ακόμα και την διάθεση έστω και ενός ευρώ για την άμυνα της χώρας και έχει καταστρέψει την ναυπηγική βιομηχανία της χώρας με την γνωστή υπόθεση προστίμου στα ΕΝΑΕ (ναυπηγεία Σκαραμαγκά).
Αλλά για να χρησιμοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις προκειμένου να «ανακουφιστούν», με όποια έννοια θέλετε πάρτε το, οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες δεν είχε κανένα πρόβλημα η ΕΕ.
Το γεγονός ότι είναι κονδύλια της ΕΕ δεν σημαίνει τίποτα διότι ουδείς θα αποζημιώσει το ΠΝ και την ΠΑ και εν εκτάσει τους Έλληνες πολίτες για τις χιλιάδας εργατοώρες και τις δαπάνες που θα γίνουν, για το συγκεκριμένο έργο.
Και σε τελική ανάλυση ποιος είπε ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως για να διατηρούμε Ένοπλες Δυνάμεις και αυτές αντί να απασχολούνται με την ασφάλεια της χώρας απασχολούνται ως χτίστες, επιπλάδες, Φιλιππινέζες των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών.
pronews.gr

 triklopodia.gr