Σκοτώθηκε ενώ περνούσε τον δρόμο με το κοπάδι τουΣκληρό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν νεαρό Αλβανό βοσκό, που διάλεξε λάθος σημείο για να περάσει τα ζώα του στην αντικρινή πλευρά του δρόμου… Ένα απορριμματοφόρο που ερχόταν χωρίς ο οδηγός του να έχει ορατότητα, τον παρέσυρε και τον σκότωσε!

Σκληρό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν νεαρό Αλβανό βοσκό, που διάλεξε λάθος σημείο για να περάσει τα ζώα του στην αντικρινή πλευρά του δρόμου… Ένα απορριμματοφόρο που ερχόταν χωρίς ο οδηγός του να έχει ορατότητα, τον παρέσυρε και τον σκότωσε!

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων έξω από την Άμφισσα, κοντά σε ένα φυλάκιο της Διεύθυνσης Ελέγχου Συντήρησης Έργων, όταν ο 20χρονος αλλοδαπός άρχισε να καθοδηγεί το κοπάδι με τις αγελάδες να διασχίσουν τον δρόμο πίσω από μια κλειστή στροφή.


Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είδε ξαφνικά μπροστά του τα μεγαλόσωμα ζώα μόλις πέρασε την στροφή και προσπάθησε να τα αποφύγει «κόβοντας» απότομα το τιμόνι. Όμως, το βαρύ όχημα παρέσυρε τον άτυχο 20χρονο τραυματίζοντας τον θανάσιμα! Στον τόπο του δυστυχήματος έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας Άμφισσας, που διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.