Πέμπτη, Οκτωβρίου 3

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Συγγνώμη, αλλά που σκοπεύουν τελικά να φθάσουν; Πόσο ακόμη θα διαιωνίζεται σε καθημερινή πλέον βάση και σε μεγάλους αριθμούς αυτή η κατάσταση; Τι είναι εν τέλει προτιμότερο; Η εφαρμογή των κοινοτικών οδηγιών ή ο κοινωνικός και πολιτισμικός κίνδυνος που καθημερινά ισχυροποιείται περισσότερο;

Και σαφώς ομιλούμε για την αθρόα πλέον εισβολή λαθρομεταναστών.

Πλέον η κατάσταση της λαθρομετανάστευσης στην Χώρα μας έχει καταστεί ανεξέλεγκτη και εδώ πέραν από ιδεολογικά και θεωρητικά επιχειρήματα, πέραν από τις εθνικιστικές αρχές, επιστρατεύοντας μόνο την απλή λογική καταλήγουμε στο αναπόφευκτο συμπέρασμα ότι εγείρονται μεγάλοι και σοβαροί κίνδυνοι.

Εδώ πλέον ομιλούμε για διασάλευση και αναδιάταξη της κοινωνικής ισορροπίας, ομιλούμε για ένα σύνολο ανθρώπων όπου ένα συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό του θα παρασιτεί έναντι των υπολοίπων, λόγω του ότι η καχεκτική οικονομία δεν μπορεί να το απορροφήσει και έτσι λόγω στερήσεων, απαξίωσης, έλλειψης παιδείας και ενός πρωτόγονου τρόπου διανόησης δεν θα διστάζει να εγκληματεί προκειμένου να αποκτήσει αυτά που στερείται. Ήδη οι ληστείες, οι βιασμοί, οι δολοφονίες και οι βασανισμοί Ελλήνων πολιτών από λαθρομετανάστες, βρίσκονται σε καθημερινή διάταξη. Ο έλεγχος περιοχών και δρόμων του Αθηναϊκού κέντρου από αλλοδαπές συμμορίες που επιδίδονται στην πορνεία και στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών είναι γεγονός. Το λαθρεμπόριο και το παραεμπόριο απομυζούν την ήδη ισχνή δυναμική της αγοράς.

Είναι λοιπόν επόμενο, βάσει μαθηματικής ακολουθίας τα φαινόμενα αυτά να ενταθούν, λόγω της καθημερινής εισροής όλο και περισσότερων λαθρομεταναστών. Ήδη όταν δεν δολοφονούν Έλληνες Πολίτες, σκοτώνονται μεταξύ τους προκειμένου να αρπάξει ό ένας τα λιγοστά ευρώ, από την τσέπη του άλλου.

Επιπλέον ομιλούμε για ορατό κίνδυνο σύλησης και παρακμής της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και του δικαιώματος μας να συμπεριφερόσαστε και να πράττουμε ως Έλληνες και Χριστιανοί ορθόδοξοι.
Διότι οι λαθρομετανάστες λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού τους, όχι μόνο έχουν αρχίσει να απαιτούν δικαιώματα από την Χώρα που τους φιλοξενεί και τους περιθάλπει λόγω της μεγαλοψυχίας της, αλλά περιφρονώντας τα ήθη τα έθιμα και τις θρησκευτικές μας δοξασίες, προσπαθούν να επιβάλλουν τον σκοταδισμό και τον φανατισμό των μεσαιωνικών κοινωνιών από τις οποίες προήλθαν, μέχρι στιγμής δια βοής και αλαλαγμών. Δυστυχώς όμως πολύ σύντομα εντελώς αποθρασυνόμενοι από την ανικανότητα και την ολιγωρία των υπευθύνων, από την στήριξη της εκάστοτε κυβέρνησης ακόμη και σε περιπτώσεις διάπραξης στυγερών εγκλημάτων και τέλος από τις διεθνείς εξελίξεις και την ενίσχυση των εξτρεμιστικών ισλαμιστικών κινημάτων ανά τον κόσμο, θα προχωρήσουν στις μόνες πρακτικές και στην μόνη διαλεκτική που γνωρίζουν και τους υπαγορεύει το πνευματικό τους υπόβαθρο προκειμένου να επιβάλουν τα θέλω και τις ιδέες τους, δηλαδή σε λιθοβολισμούς, θανάτους δια σκυταλισμού και ίσως και στις προσφιλείς γι αυτούς τελετουργικές σφαγές.

Ήδη το πολιτικό σύστημα των ανθελλήνων και δοσίλογων αντί να ξεκαθαρίσει και να αποσαφηνίσει στους Ευρωπαίους δήθεν ανθρωπιστές και υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως ο καλοβολεμένος κύριος Μούιζνιεκς, ότι η Ελλάδα ως πύλη της Ασιατικής ηπείρου διατρέχει μέγιστο κίνδυνο από την αθρόα λαθρομετανάστευση, ήδη η εγκληματικότητα στις πόλεις και στην επαρχία έχει φθάσει σε ανεξέλεγκτα επίπεδα και ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να ληφθούν κάποια σοβαρά και αυστηρά γι αυτή την απειλή μέτρα και επ’ αυτού δεν χωρούν υποδείξεις και έλεγχοι από τρίτους και άσχετους με το συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα, αποσύρει τα θρησκευτικά σύμβολα από τα σχολεία, επιτρέπει σε δοσίλογους και ισοπεδωτές εκπαιδευτικούς να μην πραγματοποιούν θρησκευτικές εορτές και εκδηλώσεις σε διάφορα σχολεία, όπου το ποσοστό των αλλόθρησκων μαθητών είναι μεγάλο, κόπτεται για την δημιουργία λατρευτικού χώρου για τους αλλοδαπούς μουσουλμάνους, αφ ής στιγμής η θρησκεία τους διδάσκει το μίσος και την τζιχάντ εναντίον των «απίστων» και προβαίνει εσπευσμένα στην ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου προκειμένου να στερήσει από τον κάθε Έλληνα την δυνατότητα να εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του, το δικαίωμα του να διαφέρει και να προστατεύει και να υποστηρίζει τις Εθνικές και Θρησκευτικές του παραδόσεις. Αντιθέτως παραχωρεί το δικαίωμα στον κάθε λαθρομετανάστη, στον κάθε αλλοδαπό εγκληματία να ισχυριστεί ρατσιστική συμπεριφορά και να εξιλεωθεί για τις δικές του κακουργηματικές πράξεις.

Πρόσφατο παράδειγμα της κυβερνητικής τακτικής και νοοτροπίας πάνω σε αυτό το θέμα, είναι οι εξηγήσεις υπό τύπο απολογίας που προσπάθησε να δώσει ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας κύριος Βαρβιτσιώτης στον ευρωπαίο επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων κύριο Μούιζνιεκς (δεύτερη φορά που τον αναφέρουμε), όταν δέχθηκε από αυτόν παρατήρηση για ποίο λόγο έβαλε στο αρχείο τον φάκελο με τον πνιγμό λαθρομεταναστών στο Φαρμακονήσι.

Υπενθυμίζουμε ότι τότε κατηγορήθηκαν οι άνδρες του Λιμενικού που έσπευσαν εν μέσω σφοδρής θαλασσοταραχής, προς διάσωση, για δήθεν ολιγωρία που επέδειξαν που είχε ως αποτέλεσμα τον πνιγμό λαθρομεταναστών. Βλέπεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Επίτροπου δεν έδειξαν τον απαιτούμενο ζήλο και την αυτοθυσία και δεν έπεσαν μέσα στα κύματα για να πνιγούν μαζί με τους λαθρομετανάστες.

Αντί λοιπόν ο κύριος υπουργός να υποδείξει σε οξύ τόνο στον θρασύ Επίτροπο να μην υπεισέρχεται στα του υπουργείου του και να στηρίξει απόλυτα τους άνδρες του Λιμενικού για το δύσκολο και σημαντικό έργο τους, εκείνος δικαιολογείτο και απολογείτο λέγοντας του ότι κάνει λάθος και ο φάκελος δεν έχει μπει το αρχείο.

Θα τελειώσουμε με το ερώτημα που θέσαμε στην αρχή. Πού σκοπεύουν τελικά να φθάσουν, όσον αφορά την καθημερινά αυξανόμενη και ανεξέλεγκτη πλέον εισβολή λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας; Για πόσο ακόμη θα πράττουν προς βλάβη του Ελληνισμού;