Είναι χοντρά μάνα μ΄ τα πακέτα από τας Ευρώπας....

Τελώνες και φαρισαίοι
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: "Η Εκκλησία", τόνισε, "ακολουθώντας την ευαγγελική προτροπή για βοήθεια του εμπερίστατου αδελφού, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας ή καταγωγής, είναι έτοιμη να συνδράμει αποφασιστικά και να βοηθήσει την ελληνική Πολιτεία...."...διότι είναι χοντρά τα πακέτα από τας Ευρώπας.
  ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Η ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ...

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΓΗΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ...

Κάποιοι όμως θα έχουν την συνείδησή τους ήρεμη, γιατί νοιάστηκαν  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ... "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΜΕΝΟΙ...

Καλλιόπη Σουφλή


Με αφορμή την ολοένα αυξανόμενη ροή προσφύγων και μεταναστών στον ελλαδικό χώρο, και κατόπιν πρωτοβουλίας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, έγινε την Πέμπτη (10.10.20190 στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων, για την αντιμετώπισή του.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών (ΕΚΥΟ), μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος, ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοχάρης και ο γενικός διευθυντής της ΕΚΥΟ, αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης.
Ιερώνυμος για «πρόσφυγες – μετανάστες»
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη, ο Μακαριώτατος τόνισε το ανύστακτο ενδιαφέρον της Εκκλησίας της Ελλάδος για το προσφυγικό/μεταναστευτικό. 
"Η Εκκλησία", τόνισε, "ακολουθώντας την ευαγγελική προτροπή για βοήθεια του εμπερίστατου αδελφού, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας ή καταγωγής, είναι έτοιμη να συνδράμει αποφασιστικά και να βοηθήσει την ελληνική Πολιτεία...."...διότι είναι χοντρά τα πακέτα από τας Ευρώπας.Πηγήhttps://attikanea.blogspot.com