Δευτέρα, Οκτωβρίου 21

«Ταραχή» στο ΚΙΝΑΛ: Η πρόταση Σκανδαλίδη για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αναστάτωση έφερε στο ΚΙΝΑΛ, μία δήλωση του Κώστα Σκανδαλίδη, για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και ερωτηθείς για τη Φώφη Γεννηματά, αν θα μπορούσε να είναι μέσα σε αυτά τα πρόσωπα κοινής αποδοχής απάντησε: «Εκ των πραγμάτων.
Κοιτάξτε, εγώ δεν μπορώ να πω, ούτε η πρόεδρος του Κινήματος έχει μιλήσει με κανέναν γι’ αυτό, ούτε θέλω να μιλώ εκ μέρους της για προσωπικά θέματα. Αλλά αν θα μπορούσε εν δυνάμει να είναι, προφανώς».

Διευκρινήσεις από το ΚΙΝΑΛ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Παύλος Χρηστίδης, με σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ έσπευσε να διευκρινίσει ότι «Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση. Η Φώφη Γεννηματά είναι Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ».
Στην ίδια συνέντευξη πάντως, ο κ. Σκανδαλίδης, επανέλαβε την άποψη του κόμματος, ότι καλό θα είναι το πρόσωπο που θα επιλεγεί να εκφράζει την πλειοψηφία του κόσμου και, όπως είπε, υπάρχουν τέτοια πρόσωπα από τον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Θύμισε μάλιστα την «κατάκτηση» της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας να μην βγαίνει με 151-152 ψήφους ο ύπατος πολιτειακός παράγοντας, με τον Ανδρέα Παπανδρέου να προτείνει τον Κ. Στεφανόπουλο, ο Κ. Καραμανλής τον Κ. Παπούλια και ο Αλ. Τσίπρας τον Πρ. Παυλόπουλο.

crashonline.gr