Τρίτη, Οκτωβρίου 8

Κυριάκος και Αλέξης οδηγούν την Ελλάδα.......

... στην …«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» !!!
ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ !!!
Το διαλεχτό παιδί του Πάπα μας ετοιμάζει την Βαλκανική Οικονομική Ένωση, με την Ελλάδα επικεφαλής και νονό τον Τζωρτζ Σόρος.
Οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφάσισε ο διεθνής κερδοσκόπος, πολιτικός κηδεμόνας
του Αλέξη Τσίπρα (και του Κυριάκου Μητσοτάκη;;;).
Ο Αλέξης Τσίπρας εργάζεται πυρετωδώς για να υλοποιηθεί η οδηγία του Τζώρτζ Σόρος :
η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Βαλκανικής Ένωσης.
Στην ομιλία του όταν έδινε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς, ο άνθρωπος του Πάπα, Αλέξης Τσίπρας, μίλησε για τον «Ευρωπαϊκό Βαλκανικό Χώρο».
Ελάχιστοι το εντόπισαν.
Αλλά το σχέδιο είναι σε πλήρη εφαρμογή.
Σερβία, Σκόπια και Αλβανία συνυπογράφουν τώρα την δημιουργία της «μικρής Σένγκεν».
Ολοταχώς για «Βαλκανική Οικονομική Ένωση»
Σε συνέχεια της «Νέας Εποχής» και του «Ευρωπαϊκού Βαλκανικού Χώρου» με κορμό την «Βόρεια Μακεδονία», όπως ανέλυσε ο κ. Τσίπρας, ήρθε ο κ. Σόρος  με άρθρο του στους Financial Times, στις 18 Ιουνίου 2018, πάνω στην υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, να μας ανακοινώσει:
«Μια θαρραλέα περιφερειακή πρωτοβουλία για την δημιουργία μιας Βαλκανικής Οικονομικής Ένωσης με πρότυπο τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Δεν χρειάζεται να κολλάμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τώρα που κάποιοι μεγάλοι και ισχυροί υποστηρίζουν τους ηγέτες μας για το επόμενο βήμα: κάτι σαν την Ευρωπαϊκή Ένωση, δίπλα σ’ αυτήν.
«Ακόμα και μια άτυπη ένωση θα δημιουργούσε χειροπιαστά οφέλη στους εκτιμώμενα 18 εκατομμύρια κατοίκους της περιοχής, καθώς και για την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα διευκόλυνε την ενσωμάτωση των κρατών μελών στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
«Η ένωση δεν είναι επιβολή.
Είναι επιλογή».
Γράφει παρακάτω ο κ. Σόρος.
«Τώρα (οι χώρες των δυτικών Βαλκανίων» πρέπει να συνεχίσουν και να δημιουργήσουν μια ενιαία αγορά».
Κάνει μεγάλη εντύπωση η διατύπωσή του σχετικά με την «επιλογή (της Ευρωπαϊκής Ένωσης) να μην δεχθεί κάθε κράτος ξεχωριστά, αλλά να τα δεχθεί ως μονάδα που θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευθυγραμισμένη με τους Ευρωπαϊκούς νόμους και τα πρότυπα σε σχέση με μερικά υφιστάμενα μέλη της.
Αυτή η ένωση θα βοηθούσε να αποφευχθούν περιφερειακές εχθρότητες».
Βουλιάζουμε σαν την Ατλαντίδα «Η επίλυση της διαφοράς της Μακεδονίας με την Ελλάδα παρουσιάζεται ως μια ιστορική ευκαιρία», μας λέει ο κ. Σόρος.
«Μαζί η Ευρώπη (περιλαμβανομένης της Βρετανίας) και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ανάγκη να καταστούν ενθουσιώδεις υποστηρικτές αυτής της οικονομικής ένωσης στα Βαλκάνια.
Αυτή η ένωση δεν θα ήταν η ανασύσταση της πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Θα ήταν μια χαλαρή ένωση κρατών ενωμένων από το διεθνές εμπόριο και την μετακίνηση των ανθρώπων και αγαθών, σύμφωνα με τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αρχική της περίοδο».
«Είπα και ελάλησα» Ο κύριος Σόρος καταλήγει σε όποιον ακούει:
«Οι συνέπειες ενδεχόμενης απραξίας θα είναι βαριές»…
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακούει τον νονό Σόρος καλά και από τα δύο αυτιά.
Κυριάκος και Αλέξης οδηγούν την Ελλάδα στην … Νέα Εποχή ! (New Age)…
ΠΗΓΗ