Τρίτη, Οκτωβρίου 29

Σαρλίζ Θερόν: Είμαι ελεύθερη εδώ και χρόνια και δεν με νοιάζει - Δεν θέλω να παντρευτώ

Η 44χρονη σταρ μίλησε για την απουσία μιας σχέσης στην ζωή της εδώ και μια δεκαετία και τον λόγο που δεν θέλει να παντρευτεί.



Η Σαρλίζ Θερόν είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του Χόλιγουντ αλλά παρόλα παραμένει single εδώ και μία δεκαετία και όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν την ενοχλεί καθόλου.
H 44χρονη σταρ μίλησε στο περιοδικό Glamour για την προσωπική της κατάσταση και εξομολογήθηκε πως μια σχέση σύντομα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της αλλά ούτε και ο γάμος.
«Είμαι ελεύθερη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ποτέ δεν είχα την επιθυμία να παντρευτώ. Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι αλλά έχω παρατηρήσει ότι πολύ κομπλάρουν από αυτό και προβληματίζονται. Άντρες και γυναίκες».
Η Θερόν που υποδύεται τον ρόλο της Μέγκιν Κέλι στην ταινία Bombshell, είχε σχέσεις παλαιότερα με τον Σον Πεν, τον ηθοποιό Στιούαρτ Τάουνσεντ και τον Στέφαν Τζένκινς. Αλλά με κανέναν δεν προχώρησε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.
Στη συνέντευξή της στο Entertainment Tonight τον Απρίλιο είχε δηλώσει: «Είμαι σίνγκλ εδώ και περίπου 10 χρόνια, δεν είναι και πολλά. Απλώς περιμένω κάποιον να έρθει και να με ζητήσει σε ραντεβού».
Η εντυπωσιακή σταρ έχει υιοθετήσει δυο παιδιά, τον Τζάκσον και την Αγκούστα.
Και τι ανάγκη έχει η Θερόν; Είναι μια δυναμική γυναίκα που αποπνέει εμπιστοσύνη και δεν φοβάται να μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια και για τα πιο προσωπικά θέματα που ίσως παρεξηγηθούν.
Είναι μια επαγγελματίας που τα έχει καταφέρει τόσο καλά στην επαγγελματική της ζωή και ίσως σύντομα βρεθεί και ο κατάλληλος άντρας.
«Αγαπώ το γεγονός ότι εργάζομαι σε μια βιομηχανία που είναι τόσο απρόβλεπτη επαγγελματικά. Μπορεί να εργάζομαι σε ένα πρότζεκτ τώρα και μέσα σε 6 μήνες να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό», δήλωσε στο Glamour.
πηγή: today/ glamour