Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα

ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ
Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα Μέγαρα λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ και συγκεκριμένα σε κατοικία στην οδό Mυκηνών και Μελετίου Λουκά. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ένας 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, πυροβόλησε ένα ζευγάρι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης πυροβόλησε τον 48χρονο κουνιάδο του και τη 43χρονη γυναίκα του κουνιάδου του διότι τους θεωρούσε υπεύθυνους για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τη σύζυγό του με την οποία είχαν χωρίσει.
Είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός του δράστη με το ζευγάρι και στη συνέχεια εκείνος έβγαλε ένα πιστόλι και τους πυροβόλησε. Αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν πως στόχευε στα γεννητικά όργανα. Μάλιστα, μπροστά στο περιστατικό βρίσκονταν και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.
Το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία
Το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία
Και οι δύο μεταφέρθηκαν άμεσα στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ο άνδρας, γιατρός στο επάγγελμα, εξέπνευσε, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Όσον αφορά στον σωφρονιστικό υπάλληλο που αναζητείται, πληροφορίες του zougla.gr, αναφέρουν πως είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού. Εν τω μεταξύ, αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως τον τελευταίο καιρό, ο δράστης Δ. Κ. , ζητούσε ευνοϊκότερα ωράρια στη δουλειά του επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα με τη σύζυγό του και ήθελε να βλέπει περισσότερο το παιδί του.zougla.gr