Τετάρτη, Οκτωβρίου 9

Η αλήθεια για τη σχέση της Μαρί Κυριακού με τον επιχειρηματία Γιάννη Κεντ. Το δείπνο της μεγάλης επιστροφής για την χήρα που θα γίνει μούσα…

mari-konstantatou-janthia-mallia-708
Ανέκαθεν ήταν χαμηλών τόνων αναφορικά με την προσωπική της ζωή, ακόμη κι όταν ήταν «κυρία Κυριακού» και τα media έτρεφαν μεγάλο ενδιαφέρον για το ακριβοθώρητο πρόσωπό της.
  Και το ίδιο κάνει και τώρα ως Μαρί Κωνσταντάτου αφού κυκλοφορεί και πάλι με το πατρικό της επώνυμο.

Ο θάνατος του εν διαστάσει τότε συζύγου της Μίνωα Κυριακού, παρότι βρισκόντουσαν ήδη σε διαδικασία διαζυγίου, ήταν κάτι που την στιγμάτισε, την αιφνιδίασε και την άλλαξε τελείως. Εκείνη την εποχή όλοι ασχολούνταν με το τραγικό συμβάν του θανάτου του εφοπλιστή και καναλάρχη, αλλά και με όλες, ακόμη και τις πιο… πιπεράτες λεπτομέρειες του χωρισμού τους. Ένας χωρισμός που εξελίχθηκε σε κινηματογραφικό θρίλερ για την τεράστια περιουσία του εφοπλιστή και ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1 και το πως αυτή θα μοιραζόταν ανάμεσα στην ίδια και τα παιδιά του.
Η ίδια η Μαρί, παρά τον καταιγισμό των αρνητικών στην πλειοψηφία τους δημοσιευμάτων, κράτησε και πάλι χαμηλούς τόνους, μιλώντας ελάχιστα έως καθόλου. Σχεδόν εξαφανίστηκε από προσώπου γης και αφοσιώθηκε στη γραφή στίχων και στη συγγραφή βιβλίων, συνεχίζοντας παράλληλα το φιλανθρωπικό έργο που έκανε μέσα από την εκπομπή της στον ΑΝΤ1 με τίτλο «Με αγάπη».
Με τη διακοπή της εκπομπής της, τελείωσε – τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον – και το κομμάτι τηλεόραση για τη γλυκιά ηθοποιό και συγγραφέα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, φαίνεται πως ανοίγει ένας άλλος κύκλος που αφορά την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι. Και αυτή είναι και η αλήθεια για τη σχέση που έχει πραγματικά με τον γνωστό θεατρικό επιχειρηματία Γιάννη Κεντ. Ένα μεταξύ τους δείπνο πριν από λίγες μέρες σε γνωστό εστιατόριο πυροδότησε διάφορα σενάρια ανάμεσα στα οποία και αυτό που έλεγε πως… κάτι τρέχει ανάμεσά τους.
Η πληροφορία αυτή δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και, όπως μάθαμε, το δείπνο αυτό είχε ένα και μόνο σκοπό: μια καλή πρόταση για επάνοδο της όμορφης Μαρί στη θεατρική σκηνή, υπό τις φτερούγες του έμπειρου θεατρικού επιχειρηματία ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει σε πολύ σημαντικές δουλειές. Άλλωστε, η κ. Κωνσταντάτου έχει σοβαρή σχέση την οποία κρατά επιμελώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σημειώνεται, πάντως, πως εκτός από την ενασχόλησή του με το θέατρο, ο Γιάννης Κεντ έχει μεγάλη προϋπηρεσία σε πολυεθνικές του Λονδίνου και μάλιστα με πρόταση παλαιότερα από τον Ρίτσαρντ Μπράνσον να αναλάβει γενικός διευθυντής της Virgin, ενώ στη χώρα μας αρχικά ασχολήθηκε με τον τουρισμό και τώρα με το θέατρο.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δείχνει να την προορίζει ακόμη και για μούσα του σε αυτή τη θεατρική της επανεκκίνηση διότι πιστεύει πάρα πολύ σε αυτήν, ασχέτως αν η ίδια μετά τον γάμο της με τον Μίνωα Κυριακού, σαν ηθοποιός έμεινε ανενεργή. Τώρα, τι ακριβώς θα αποφέρει αυτή η καλή διάθεση και των δυο πλευρών για συνεργασία, θα δείξει και μάλιστα σύντομα…




νhttps://patkiout.gr/showbiz/mono-edo-i-alitheia-gia-ti-schesi-tis-mari