Ύψιστη τιμή για τον Παντελή Μπούμπουρα από τον Αρχιεπίσκοπο

Ύψιστη τιμή για τον Παντελή Μπούμπουρα από τον Αρχιεπίσκοπο

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, τελέστηκαν την Παρασκευή (11/10) τα εγκαίνια του Κέντρου Νεότητας και Μουσικής Παιδείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Ο Άγιος Παντελεήμων» στα Πατήσια, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ο οποίος τίμησε τον επιχειρηματία, Παντελή Μπούμπουρα για την προσφορά του στο έργο της Αρχιεπισκοπής
(απονεμήθηκε ο Σταυρός Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την ανώτατη τιμή ευεργέτη).
Επίσης, τον ευχαρίστησε όπως και όλη την οικογένεια Μπούμπουρα - που παραβρέθηκε σύσσωμη στα εγκαίνια - για τη μεγάλη προσφορά της, ώστε να έρθει εις πέρας αυτό το σημαντικό έργο.
Ο Μακαριώτατος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις επενδύσεις, σχολιάζοντας: «Στο χώρο της Εκκλησίας η καλύτερη επένδυση είναι η επένδυση στα παιδιά μας. Το μεγάλο πρόβλημα της εποχής είναι το ξεστράτισμα και όταν υπάρχει είναι δύσκολη η επιστροφή. Επενδύοντας λοιπόν νωρίς, η οικογένεια και η εκκλησία, είναι ότι καλύτερο. Επένδυση στην ψυχή του ανθρώπου, του παιδιού, στα γράμματα, στις λεπτές πτυχές που συγκινείται η ψυχή, στη μουσική παιδεία».

Απευθυνόμενος στον κ. Παντελή Μπούμπουρα που αποδεικνύει πως δεν προσφέρει μόνο στον αθλητισμό αλλά όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη, ο Μακαριώτατος τόνισε: «Ο Θεός με ένα τρόπο που μόνο αυτός ξέρει στέλνει τους ανθρώπους εκείνους που ανοίγουν τις πόρτες. Σε όλο αυτό το έργο, την πόρτα την άνοιξε ο κ. Μπούμπουρας και δημιουργήθηκε αυτό το μικρό θαύμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που ανέλαβε όλο αυτό το έργο και στην οικογένεια του, οι οποίοι αγκάλιασαν με αγάπη αυτή την προσφορά».

p2.jpg