Κυριακή, Οκτωβρίου 27

Γερμανίδα ηθοποιός προσφεύγει στο δικαστήριο της Χάγης για γενοκτονία μέσω του μεταναστευτικού!

Βέβαια κανένα από τα μεγάλα Γερμανικά ΜΜΕ δεν έγραψε ποτέ για αυτό το γεγονός και στις λίγες περιπτώσεις που την αναφέρουν της πετούν την κλασική λάσπη (“ακροδεξιού”, “φασίστρια”, “δεξιά λαϊκίστρια”, κλπ.).





Το περίεργο θα ήταν να γράψουν για το γεγονός αυτό...

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΜΟΝΟΝ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ.


Καλλιόπη Σουφλή




Η Γερμανίδα ηθοποιός Σιλβάνα Χαΐσενμπεργκ μήνυσε την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ,
τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ, τον πρώην αντικαγκελάριο Σίγκμαρ Γκάμπριελ καθώς και όλους τους πολιτικούς της Γερμανικής βουλής που συμμετείχαν ενεργητικά ή παθητικά στο παράνομο άνοιγμα των συνόρων της Γερμανίας, για την μαζική και ανεξέλικτη εισροή πάνω από 1 εκατομμύριο μεταναστών το 2015, στο διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης και υπέβαλλε αίτηση ποινικής δίωξης για: Γενοκτονία, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, και για Εσχάτη προδοσία.

Βέβαια κανένα από τα μεγάλα Γερμανικά ΜΜΕ δεν έγραψε ποτέ για αυτό το γεγονός και στις λίγες περιπτώσεις που την αναφέρουν της πετούν την κλασική λάσπη (“ακροδεξιού”, “φασίστρια”, “δεξιά λαϊκίστρια”, κλπ.).

Σε αυτό το σημείο επισημαίνεται ότι σε πρόσφατη μεγάλη επίσημη έρευνα περίπου 80% των Γερμανών δημοσιογράφων αυτοαξιολογήθηκε ως «μέλος της αριστερής πτέρυγας».

Επίσης δεν αποτελεί έκπληξη ότι το Facebook το 2019 κλείδωσε τον λογαριασμό της Χαΐσενμπεργκ συνολικά 12 φορές, κλπ., και ότι η απόφασή της να σηκωθεί και να μιλήσει της κόστισε την καριέρα της γιατί κανείς υπό την πίεση της αριστερής διδακτορίας της πολιτικής ορθότητας δεν τολμάει πια να της δώσει δουλειά.

Ο λόγος που απευθύνθηκε στο διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης είναι ότι ήξερε ότι τα Γερμανικά δικαστήρια θα αντιδράσουν πιστά στο σύστημα.


Πηγή

attikanea