Τρίτη, Οκτωβρίου 8

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ HOT SPOT!

Παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της κυβέρνησης, να την εμφανίσουν ως… σκληρή που θα λύσει το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα με την μεταφορά χιλιάδων «προσφύγων» στην ηπειρωτική Ελλάδα (μετατρέποντάς την σε απέραντο hot spot…), ο κόσμος δεν τσιμπάει!
Μάλιστα, οι πρώτοι που βρίζουν τον Κούλη είναι οι ψηφοφόροι του!
Ας δούμε κάποια ενδεικτικά σχόλια αναγνωστών (άλλα ειρωνικά κι άλλα καυστικά – τα υβριστικά τα «κόψαμε»…) κάτω από ανάρτηση του άκρως φιλοκυβερνητικού «Πρώτου Θέματος» για την «αποσυμφόρηση» των νησιών:

«Με τα προσφυγάκια για μια Ελλάδα Νέα».
«Από τότε που έπεσε σήμα για μεταφορά στην ενδοχώρα, αυξήθηκαν οι ροές. Τώρα θα έρθουν και οι πέτρες… Μητσοτάκης και το υπόλοιπο τσίρκο, απλά κατώτεροι της περίστασης. ΆΧΡΗΣΤΟΙ! Για άλλη μια φορά η Ελλάδα πουλιέται. Χειρότερος απ’ τον Τσίπρα είναι τούτος…».
«Έτσι, βρωμίστε όλη την χώρα».
«Δε σας άρεσε ο Μουζάλας που τους κρατούσε στα νησιά! Θέλατε αποσυμφόρηση, διαμερίσματα και γρήγορο άσυλο. Πάρτε τώρα σε κάθε πόλη από μια χιλιάδα!».
«Στην Ελλάδα ο Σόρος κουμαντάρει τελικά. Δημοκρατία του κολ…..υ.
Μια ολόκληρη, ανεξάρτητη υποτίθεται χώρα, έρμαιο των ταγμάτων των ΜΚΟ. ………….Κατάντια».
«μ.Κ.Ο.ΥΛΙς ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΕΙΣ… ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ 1.000/ΗΜΕΡΑ, ΚΑΝΤΟΥΣ 10.000/ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ».
«Ξύπνα… ο Μητσοτάκης είναι υπάλληλος».
«Ρε πάτε καλά.?? Στείλτε πίσω όλους τους λαθροεισβολείς από κει που ήρθαν. Κυριάκο εχω την εντύπωση ότι τα εχεις τελείως χαμένα. Προσπαθεις να βολεψεις σε σπίτια τους εισβολείς αντι να τους στειλεις πισω??? Τις μεταρυθμίσεις τις ξέχασες?? Αν ήταν να κάνεις τέτοια κραταγαμε και τον νταουλιέρη!!!».
«Ούτε τουφεκια δε θα πέσει. Τόσο εύκολα να χάσεις τη χώρα σου ποιος θα το φανταζόταν. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο».
«Ελα, σβελτα κάντε χώρο, φέρνει πράγμα το Κουλη.Εστειλε και τον Κουμουτσακο απέναντι να διαμαρτυρηθει γιατί δεν ερχονται περισσοτεροι. Αναπτυξη παντού!!!».
«Αντί να ανακοινώνουν κάθε μέρα πόσους προώθησαν από τα νησιά στην ενδοχώρα, να προσπαθήσουν να ανακοινώσουν πόσους επιστρέφουν κάθε μέρα από την Ελλάδα στην χώρα από όπου ήρθαν! …ή μήπως κανέναν;».
«Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 2-3 ΕΤΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ,ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ,ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ».
«Παιδιά σόρι αλλά ο Κούλης δεν υπάρχει. Ακόμα δεν έκλεισε τρίμηνο και γέμισε όλη την Ελλάδα με μετανάστες. Απαιτεί και κλιματισμό, πισίνα και μπάτλερ στα σπίτια που θα τους βάλει δωρεάν για να μείνουν για πάντα!».
«Οποιος Ελληνας νοικιάσει το σπίτι του στον Κούλη για να βάλει μέσα αφγανοπάκι είναι προδότης της πατρίδας στην Μάνη δεν πρόκειται να πατήσει πόδι Σαρακηνού».
«Δηλαδη ποσο λετε οτι θα παρει μεχρι να ξαναγεμισει η Μορια? Καθε μερα ερχοναι καραβιες και οσο εσεις φερνετε στην ενδοχωρα τους προηγουμενους την ιδια ωρα αναπληρωνονται απο νεες καραβιες. Ας ψηφιζατε κομματα με εθνικη συνειδηση κουραμπιεδες».
«Αυτός όχι τετραετία δε βγάζει αλλά ούτε χρόνο. Θυμηθείτε τι σας λέω».
«Κούλης και ξερό ψωμί λέμε».
«ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???? Κατσε και κοιτα το Μητσοτακη να διαλυει τη χωρα..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!».
«ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ».
«Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΖΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ».
«Τουριστικός πράκτορας σπουδασε στο Χαρβαρντ ο κούλης?».
«Α πρέπει να έχουν και air condition φυσικά γιατί στο Αφγανιστάν είχαν όλα τα κομφορ. Οι πολιτικοί που διαθέτουν πολλές κατοικίες ας δώσουν το παράδειγμα και ας τα νοικιάσουν τα σπίτια τους πρώτοι. Νερό και ρεύμα ποιος θα τα πληρώνει; Εμείς; Αχ Μητσοτάκη είσαι ίδιος η ίσως και χειρότερος από τον Τσίπρα τελικά. Γι’ αυτό έλεγαν για δεξιά παρένθεση. Έρχεται…».
«13. 000 είναι μέσα και πόσους θα παίρνουν την φορά? 1000? 1000 θα φεύγουν 500 θα μπαίνουν και οπότε δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτα και θα περνάει μόνιμα η Μόρια το όριο…. Σε δύο ημέρες αδειάζει τελείως η Μόρια αν έχουν τα κότσια και αν θέλουν μπορούν και 10 πλοία να βάλουν για να τους πάρουν. Τα έχουν όμως?».
«Μας καταστρέφεις!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!!».
«Ντροπή σου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, μας κοροϊδέψεις!! Έισαι χειρότερος από το Τσίπρα. Στειλτους πίσω!!!!!!!!!!!!! Καταστρέφεται ρε η χώρα, εμείς οι ίδιοι. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!».
«Ποσο μυαλο θελει να καταλαβεις οτι αμα ανοιξει η στροφιγγα μεταφορας απο τα νησια που ειναι εγκλωβισμενοι στην ενδοχωρα αυτο ειναι σημα να ερθουν ολοι στην Ελλαδα αφου σε λιγες μερες θα πανε στην ενδοχωρα και εκει δεν υπαρχει επιστροφη. Ποσο μυαλο θελει να τελειωσεις χαρβαρντ για να το καταλαβεις;».
«Η ψευτοδεξιά έκανε το καθήκον της! Άνοιξε περισσότερο τα σύνορα, έτσι κι αλλιώς η Ν. Υόρκη δεν είναι μακριά αν χρειαστούν να φύγουν τα μεγάλα κεφάλια που όταν ακούνε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ κάθονται σούζα κι όταν ακούνε τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας ξύνουν τ’ αχαμνά τους. Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αν έρθουν μερικά δεκάδες εκατομμύρια αφρικανοί, πακιστανοί και αφγανοί, τα δικά τους παιδιά να είναι καλά».
«Κανένας να μη δώσει το σπίτι του στους κυβερνώντες».
«Μόλις αδειάσει η Μόρια, οι διακινητες θα στείλουν χιλιάδες λαθρομετανάστες μέσα σε 4-5 μέρες».
«ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΩΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ……».
«Ντροπή στην νέα κυβέρνηση, ίδιοι με τούς προηγούμενους, οι περισσότεροι είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες, δυστυχώς τα σύνορα μας είναι ξέφραγο αμπέλι, σε λίγο θα «λιαζονται» ξανά στο κέντρο».
«Αυτό αποδεικνύεται και από το ότι, για κάθε 100 που «αποσυμφορούν», παρακινούνται έτσι και έρχονται άλλοι τόσοι 150 ή 200 προσδοκώντας κι αυτοί να είναι οι επόμενοι που θα αποσυμφορηθούν. Προσδοκίες, κίνητρα, θετικό ισοζύγιο οφέλους-κόστους είναι μερικές από της έννοιες της οικονομικής θεωρίας που εξηγούν το γιατί οι εξαγγελίες περί αποσυμφόρησης διογκώνουν εκθετικά τη λαθρομετανάστευση, όπως έγινε και το 2015».

ethnikismos.net