Τρίτη, Οκτωβρίου 1

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ HOTSPOTS; ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ;

Ως γνωστόν, εχθές έγινε έκτακτη σύσκεψη του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ με όλους τους περιφερειάρχες της χώρας και αποφασίστηκε η «ισομερής κατανομή» των λεγόμενων «προσφύγων» σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Κάτι που πρακτικά θα σημάνει την ίδρυση νέων hotspots σχεδόν σε κάθε πόλη της Ελλάδος!

Ωστόσο, ποια είναι η χρησιμότητα της ίδρυσης τόσων πολλών νέων hotspots όπως είναι η κατάσταση σήμερα; Κατ’ αρχάς, όντως υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, καθώς τα hotspots έχουν γεμίσει ασφυκτικά. Εφόσον η κυβέρνηση Κούλη δεν έχει σκοπό να λάβει δραστικά μέτρα για να σταματήσει την λαθρομετανάστευση –α λα Σαλβίνι, Όρμπαν και λοιπών πατριωτών- κλείνοντας τα σύνορα, ανακοινώνοντας αναστολή επ’ αόριστον της χορήγησης ασύλου και επιστρέφοντας αυθημερόν στην Τουρκιά όσα «προσφυγάκια» έρχονται κατά δω, μπορεί απλά να απομακρύνει μερικές χιλιάδες «προσφυγάκια» από τα νησιά και να τα εγκαταστήσει στα υφιστάμενα hotspots στην ηπειρωτική Ελλάδα, τα οποία δεν έχουν μεγάλη πληρότητα, ή να φτιάξει 2-3 νέα hotspots.
Άρα, για να υπάρχει τέτοια πρεμούρα για ίδρυση πολλών νέων hotspots σ’ ολόκληρη τη χώρα, η κυβέρνηση περιμένει ότι η κατάσταση αυτή με τους μυριάδες που εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα, θα συνεχιστεί και θα ενταθεί!
Πως είναι τόσο σίγουρη γι’ αυτό; Προφανώς, αληθεύει η φήμη ότι ο Κούλης έχει κάνει μυστική συμφωνία με τους παγκόσμιους αφέντες, να δεχτεί εκατοντάδες χιλιάδες «προσφυγάκια», έναντι ανταλλαγμάτων στην οικονομική πολιτική (μικρή μείωση ΕΝΦΙΑ και φόρων, κ.τ.λ.), δηλαδή με τα ίδια ανταλλάγματα που είχε πάρει ο Τσίπρας για να υπογράψει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!
ethnikismos.net