Σάββατο, Οκτωβρίου 26

ΓΙΑ AΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦTIAXNOYN 'HOT SPOT' - BOΛΟΣ - ΕΛΛΗΝ ΑΣΤΕΓΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ! ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΊΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. Ο ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ...ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ !
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ !!!

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Βόλος.
Έλληνας κύριος, άστεγος, δεν όρμηξε να αρπάξει, να κλέψει, ούτε έβγαλε μαχαίρι, άφησε την τελευταία του πνοή σαν κύριος στο δρόμο που τον είχαν παρατημένο οι εγκληματικές κυβερνήσεις Τσίπρα και Κούλη.
Ντροπή σε όσους τρέχετε πίσω τους και ψηφίζετε αυτούς τους ανθέλληνες, ντροπή στην ηγεσία της εκκλησίας που είναι μαζί τους, και χαρίζει σπίτια Ελλήνων σε αλλόθρησκους αποκεφαλιστές. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ !



http://www.oparlapipas.gr/2019/10/video-bo-tiaxnoyn-hot-spot.html#more

ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΣΛΑΜΟΦΙΛΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ;;

Οι κρατικοί υπάλληλοι κοπρίτες πληρώνονται τον διπλάσιο μισθό σε σύγκριση με έναν διαλυμένο ιδιωτικό τομέα, για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα προς την εξαφάνιση του έθνους!
ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ-  στρατός,  λιμενικό,  αστυνομία, πυροσβεστική... αποτελούνται από τάχα"ήρωες"... μόνο "ήρωες" θα μπορούσαν να καταπατήσουν το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδα τους, μέσα από μνημόνια, μεταφέροντας ταυτόχρονα εκατομμύρια λαθραίους εισβολείς από Αφρική και Ασία, για μόνιμους κάτοικους στην χώρα των Ελλήνων!




ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Kαι να ήταν μόνο η εκκλησία του χρυσού, μπαρντόν του Χριστού ήθελα να πω, καλά θα ήταν.....εδώ ο στρατός έχει ανοίξει τον Έβρο προς εισβολή λαθροεποικιστών μουσουλμάνων... και το κράτος εδώ και 10 χρόνια έχει ασκήσει την απαραίτητη βία σε θάλασσα και στεριά, για να χαθούμε και να σβήσουμε!!!

Και το καλύτερο;



Ο στρατός, το λιμενικό, η αστυνομία, η πυροσβεστική... αποτελούνται από "ήρωες"... μόνο "ήρωες" θα μπορούσαν να καταπατήσουν το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδα τους, μέσα από μνημόνια, μεταφέροντας ταυτόχρονα εκατομμύρια λαθραίους εισβολείς από Αφρική και Ασία, για μόνιμους κάτοικους στην χώρα των Ελλήνων!

 ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ Ή ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;


Εμείς το ξέρουμε... οι ένστολοι που έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους... που φέρουν εθνόσημο γιατί λέει υποτίθεται ότι υπερασπίζουν το έθνος... το ξέρουν;

Η μήπως ο μισθουλάκος κάθε μήνα είναι σαν την μαρμελάδα στα αυτιά και στα μάτια τους;
αττικα νεα

Πηγή


https://scripta---manent.blogspot.com/2019/10/bo-tiaxnoyn-hot-spot.html


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"