ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ !--Προσλήψεις 2.000 Οπλιτών για Φιλιππινέζες των λαθρομεταναστών ανακοινώνει ο Κούλης !

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! «ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ…» – Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ
pezonaftesl
Προσλήψεις 2.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης σχεδιάζει το υπουργείο Αμυνας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων σε έμψυχο δυναμικό.
Την ίδια ώρα οι προσλήψεις θα γίνουν και σε μια προσπάθεια να ανακοπεί η γήρανση του Στρατού. Αναλυτικότερα, όπως αναφερει δημοσίευμα εφημερίδας, το Πεντάγωνο έχει ήδη στείλει στο
υπουργείο Οικονομικών το σχετικό έγγραφο με τις αναλυτικές καταστάσεις για τα κενά που πρέπει να καλυφθούν στις Ενοπλες Δυνάμεις.
Σύμφωνα με της ίδιες πληροφορίες, με το εν λόγω έγγραφο ζητείται να εξασφαλιστούν τα κονδύλια για προσλήψεις 2.000 ΟΒΑ το 2020 αλλά και για αριθμό προσλήψεων τα επόμενα δύο χρόνια, το 2021 και το 2022.
Πού καταγράφονται οι μεγαλύτερες ανάγκες
Οι μεγαλύτερες ανάγκες καταγράφονται στον Στρατό Ξηράς, με αποτέλεσμα από τις 2.000 προσλήψεις ΟΒΑ που προγραμματίζονται να καλυφθούν οι 1.200 για τις ανάγκες αυτές. 400 οπλίτες θα στελεχώσουν τις ειδικές δυνάμεις, 400 θέσεις μόνιμου προσωπικού και άλλοι 400 για τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Με την πρόσληψη των 2.000 οπλιτών εκτιμάται ότι θα ανοίξει ο δρόμος και για την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών.
Σημειώνεται ότι οι τελευταίες προσλήψεις είχαν γίνει πριν από δύο χρόνια, δηλαδή το 2017.
«Χανόμαστε Πατριώτη» θα μπορούσαμε να πούμε
Αν αναλογιστούμε την κατάσταση, με την τεράστια «αποθήκη ψυχών» που ακούει στο όνομα Ελλάδα, μην σας φανεί καθόλου παράξενο αν τα συγκεκριμένα άτομα που θα στελεχώσουν τις Ενοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν υπηρεσίες για τους «λαθρομετανάστες μας». Αναπόσπαστο κομμάτι πλέον της ελληνικής οικογένειας και αυτό το λέμε διότι είναι γνωστόν ότι αναζητούνται άτομα για περίθαλψη στα διάφορα Hot Spot. Προσοχή σε εσάς που θα πάτε για το μηνιάτικο αλλά μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Έχουν περάσει οι καλές εποχές

Ευτυχείτε

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα