Πέμπτη, Νοεμβρίου 14

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2019 ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕΝΟΣ: «ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΑ».

odosdrachmis
Περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν στη Σάμο από τις αρχές του 2019 μέχρι το τέλος του τρέχοντος Οκτωβρίου, είναι Μουσουλμανάκια. Όπως  αναφέρει η samiaki.tv από την αρχή του έτους μέχρι και τις 31/10 γεννήθηκαν στο νησί 226 παιδιά από τα οποία μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 αλλοδαπών, προφανώς όλα τους από Μουσουλμάνες μητέρες.


ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΜΠΑΝ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 44%. ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 33% ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 23%. Ο ΟΥΓΓΡΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΑΝΑΑΝΘΙΖΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.


«Προς γνώση της Σαμιακής Κοινωνίας πληροφορούμε ότι το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως και 31/10/2019 η μοναδική υπηρετούσα, με μετακίνηση, Παιδίατρος στο Νοσοκομείο μας, εξέτασε στα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής 4.592 παιδιά και νοσήλευσε 293 παιδιά.Επιπλέον, εξέτασε 226 νεογνά, που γεννήθηκαν στη Μαιευτική –Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, εκ των οποίων 130 ημεδαπά και 96 αλλοδαπά (προσφύγων-μεταναστριών).», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Γεγονός είναι ότι, πολλές αλλοδαπές μητέρες, κατάλληλα δασκαλεμένες από τους διακινητές,  επιδιώκουν να συνδυάσουν την είσοδό τους στη χώρα με τη γέννηση παιδιών προκειμένου αυτά να μείνουν μόνιμα και να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Η πρακτική αυτή αναμένεται να ενισχυθεί ύστερα και από την ψήφιση του νέου  μεταναστευτικού νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δίνει προτεραιότητα στα παιδιά και στη συνένωση οικογενειών, 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι αφίξεις μουσουλμάνων μεταναστών στα νησιά και στον Έβρο λέγεται ότι μπορεί να ξεπερνούν πλέον και τα 700 άτομα την ημέρα, αφού πολλοί από τους εισερχόμενους δεν καταγράφονται, ή οι αρμόδιες υπηρεσίες παρέχουν σκόπιμα ή μη ελλειπή στοιχεία.




Ότι δεν καταφέρθηκε σε 400 χρόνια από τους Οθωμανούς, το κατάφεραν τώρα σε 2 δεκαετίες οι «κυβερνήσεις» μας.  Η χώρα έχει ένοπλες (ή  άοπλες;)  δυνάμεις. Δεν  κάνουν  το  καθήκον  τους.  Δεν  υπερασπίζονται  τα  σύνορα.  Η Ελλάδα ταχύτατα Ισλαμοποιείται.

Οι «κυβερνήσεις»  της  πρεσβείας  και  του  Σόρος  θα μοιράσουν αφειδώς σε όλους τους λαθρομετανάστες Ελληνικές υπηκοότητες.  Άλλωστε  το  είπε  επίσημα  στην  βουλή  ο  Κούλης.  «Όποιος δικαιούται άσυλο θα το παίρνει γρήγορα». Κυριάκος Μητσοτάκης.  Και  ποιος  δεν  δικαιούται; 
(Στο  συμμαχικό  Ισραήλ του  φίλου  Νετανιάχου,  από  το  2009  μέχρι  σήμερα  εγκρίθηκαν  τέσσερα  (4),  ναι,  τέσσερα,  αιτήματα  ασύλου).  
Σύντομα θα μπουν στην Βουλή πολλοί νέοι μουσουλμάνοι Βουλευτές.
Οι Έλληνες σταδιακά θα καταστούν μειοψηφία, λόγω του πολύ χαμηλού δείκτη γεννήσεων, που  είναι γύρω στο 1, εν σχέσει με των εποίκων, που είναι κοντά στο 5.
Η χώρα μας θα γεμίσει τζαμιά, οι έχοντες και κατέχοντες Έλληνες πλούσιοι θα σηκωθούν και θα φύγουν για το εξωτερικό.
Η Ελλάδα θα ρημάξει.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




 Υ.Γ.




ΖΑΒΟΣ  ΣΟΡΟΣ  ΚΟΥΛΗΣ:  "ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  ΝΑ  ΒΛΕΠΩ  ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".





Ο  Σόρος  Κούλης  ξέρει  καλά  ότι  τα  9/10  των  λαθρομεταναστών  είναι  μουσουλμάνοι  και  μάλιστα  φανατικοί  μουσουλμάνοι.  Δεν  είναι  π.χ.  χριστιανοί  πάμπτωχοι  Αιθίοπες.  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  Δεν  είναι  βουδιστές  ή  ινδουϊστές.  Ο  Δαλάϊ  Λάμα  καθημερινά  επιτίθεται  στην  λαθρομετανάστευση.  Δεν  είναι  Κινέζοι  αλλά  μουσουλμάνοι  τουρκογενείς  Ουιγούροι  εκ  Κίνας,  που  δεν  εγκαθίστανται  ούτε  στην  Τουρκία,  αλλά  κατευθύνονται  στην  Ελλάδα.  Άρα  να μην  κρυβόμαστε  πίσω  από το  δάχτυλό  μας.  Η  δήλωσή  του  ουσιαστικά  σημαίνει:  "ναι,  το  γνωρίζω  ότι  μόνο μουσουλμάνοι  εποικίζουν την Ελλάδα.  Είμαι  υπερήφανος  που  θα  καταστήσω  την  Ελλάδα  μουσουλμανική".  "Ναι,  είμαι  υπερήφανος  γιατί  κατευθύνω  την  αναίμακτη   αργή  γενοκτονία  του  Ελληνικού  λαού".
      


Κατά τα άλλα μην αντιδράτε - Η κυβέρνηση δημιουργεί ολόκληρα αφγανικά χωριά. 




Αναστάσιος Λαυρέντζος

Το 1% εγκατεστημένων λαθρομεταναστών ανά περιφέρεια είναι η παραπλάνηση της κυβέρνησης για να δεχτούν οι Έλληνες το αρχικό στάδιο του εποικισμού.                            
Κατά τόπους βέβαια οι λαθρομετανάστες θα είναι και πλειονότητα, αφού η κυβέρνηση δημιουργεί ολόκληρα αφγανικά χωριά στην ελληνική περιφέρεια που πεθαίνει μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης.  
Στην επόμενη φάση, μόλις γεννοβολήσουν οι ετοιμόγεννες το ποσοστό θα γίνει 2%. 
Και μόλις έλθει και η επόμενη φουρνιά, θα γίνει 3%. Και όταν φέρουν και τις οικογένειες τους θα γίνει 6%.
 Κατά τα αλλά μην αντιδράτε. Μόνο 1% θα είναι. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για ένα τέτοιο ποσοστό.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Μόλις πιάσει η Ελλάδα το 1%, αυτομάτως, σε Αφγανιστάν, Τουρκία, Συρία Υεμένη, Σομαλία, Ιράκ, Ιράν (για να αναφέρω χώρες προέλευσης που στην Ελλάδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία παίρνουν άσυλο σε ποσοστό 70%+), ο Αλλάχ θα ρίξει επιφοίτηση και θα πουν ξαφνικά όλοι οι επίδοξοι πρόσφυγες: "A, τι κρίμα, στην Ελλάδα έφτασαν το 1%. Πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε, αρκετά εκμεταλλευτήκαμε την ανθρωπιά του κ. Μητσοτάκη, μην του δημιουργήσουμε και πρόβλημα του ανθρώπου! Τόσους από μας πήρε, φτάνει πια, θα πάμε αλλού!".


Η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού κοντεύει να ολοκληρωθεί σχεδόν στο σύνολο του. Για ποιο 1% ή και 2% ή και λίγο περισσότερο μιλάμε; 

1)Κατ΄αρχάς το ποσοστό του 1% που λένε, είναι 'επί της αρχής'. Το 'επί της αρχής' σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση το ποσοστό αυτό να τηρηθεί.
Όσοι λαθρομετανάστες πάνε στα νησιά, θα μεταφέρονται στην ενδοχώρα και θα καταλήγουν να εποικίζουν και την ηπειρωτική Ελλάδα, στο διηνεκές. Το 1% θα γίνει 10%, μετά 20%, 30% και ούτω καθεξής.
2)Πολλοί έποικοι δεν πρόκειται να μείνουν όπου τους πάνε.
Δεν θα φρουρούνται, οπότε θα μετακινούνται ανά την επικράτεια, είτε όπως θέλουν, είτε ανάλογα με τις οδηγίες που θα παίρνουν από τους διακινητές τους, ξένες μυστικές υπηρεσίες, ΜΚΟ, κ.λ.π..
Πολλοί θα μετακινηθούν σε ευαίσθητες περιοχές της χώρας για προφανείς λόγους.
3)Η Ελλάδα, πλέον, μόνο από  πολλοί  αποφασισμένους  Έλληνες μπορεί να σωθεί.
Σην ύπαιθρο μας, στα χωριά και τις κωμοπόλεις της πατρίδας μας οι προγενέστεροι μετανάστες κυμαίνονται περίπου στο 15%-20% και στις συνήθεις συνοικίες των μεγαλύτερων πόλεων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς κτλ περίπου οι μετανάστες στο ίδιο ποσοστό κυμαίνονται).
Αλλά αν πάρουμε τα γκέτο των μεγάλων πόλεων που από γεωγραφική έκταση είναι πολύ εκτεταμένα, τότε αυτοί υπερβαίνουν το 90%. Παράδειγμα: Για την Αθήνα, η Κυψέλη, Πλ. Αττικής, Μεταξουργείο, Κολωνός, Πατήσια, αλλά και άλλες μεγάλες συνοικίες ή δήμοι της Αττικής όπως Περιστέρι, Ταύρος, Πετράλωνα, Άγιοι Ανάργυροι, Ίλιο, Αχαρναί κτλ κτλ κτλ.
Συνεπώς αυτό το δήθεν 1% ή και 2% ή και 6% που δήθεν είναι πολύ λίγο στην πραγματικότητα θα προστεθεί στο ήδη υπάρχον που κατά προσέγγιση υπερβαίνει το 50%.
Υπάρχει κανένας που τρώει κουτόχορτο ότι ο πληθυσμός των αλλοδαπών στην χώρα μας είναι μέχρι τώρα λιγότερος από το 20% του ελληνικού πληθυσμού; Αν ναι υπάρχει, ας πάει σε ένα τυχαίο δημοτικό σχολείο λαϊκών περιοχών των Αθηνών ώστε προχείρως να εκτιμήσει τον αριθμό των αλλοδαπών μαθητών και τότε τα ξαναλέμε.
Δεν φαίνεται να υπάρχει πολιτικός στην Βουλή, ούτε ένας, που να έχει το θάρρος να ορθώσει το ανάστημα του, στο τεράστιο έγκλημα της αλώσεως της Ελλάδος, δια του εποικισμού της, που μεθοδικά και μαζικά γίνεται, με την ανεξήγητη ανοχή ή και συνέργεια όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών. 




Ο Σημίτης το 2001 διακήρυξε: «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει πολυπολιτισμικό κράτος και πρέπει να δουλέψουμε προς την κατεύθυνση αυτή!».

Όποιος μωαμεθανός εισέλθει στην Ελλάδα επιδοτείται από ξένους, υπερεθνικούς φορείς, αρκεί να μην πάει σε άλλη χώρα.
Όποιος μωαμεθανός εισέλθει σε Ελληνικό έδαφος, και εφόσον κάνει αίτηση για άσυλο, παίρνει από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ μία τραπεζική κάρτα, με την οποία μπορεί να κάνει αναλήψεις μέχρι 550 ευρώ μηνιαίως.
Στην παράγραφο 7 του εγγράφου της κάρτας υπάρχει ο εξής όρος: "Η κάρτα προορίζεται για χρήση ΜΟΝΟ στην Ελλάδα. Θα απενεργοποιηθεί ΜΟΝΙΜΩΣ αν χρησιμοποιηθεί ΕΚΤΟΣ Ελλάδος".

Έτσι ο Σόρος δεσμεύει τους μωαμεθανούς να παραμείνουν για πάντα στην Ελλάδα.

Οι τοκογλύφοι της Γερμανίας βλέποντας το αυξανόμενο χρέος της Ελλάδος και την καταστροφή της οικονομίας της από την δημογραφική εξέλιξη, έπεισαν τον Σημίτη, ήδη από το 2000, να υπογράψει μυστικό πρωτόκολλο, βάσει του οποίου, στα επόμενα 30 χρόνια, η Ελλάδα πρέπει να υποδεχθεί σαν μόνιμους κατοίκους στο εσωτερικό της τουλάχιστον 15.000.000 νέους – νέους στην ηλικία μωαμεθανούς. 
Αυτοί θα γίνουν τα εργατικά χέρια που θα δουλέψουν για να αποπληρώσουν στους τοκογλύφους τα χρέη.
Όλοι οι πρωθυπουργοί μαθαίνουν γι αυτή την Ελληνική υποχρέωση και δεν μπορούν να προβάλλουν αντιρρήσεις. 
Ορισμένοι μάλιστα νοιώθουν πραγματικό ενθουσιασμό γι αυτό το σχέδιο, όπως ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ο Τσίπρας (που πέταξε από την χαρά του όταν τον ενημέρωσε σχετικά ιδιωτικά η Μέρκελ και μετά έγινε φανατικός θαυμαστής και υποστηρικτής της Μέρκελ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και ο Κούλης. Βέβαια ο Κούλης γνωρίζει για το σχέδιο από πρώτο χέρι από τον Σόρος και την Λέσχη Μπίλντελμπεργκ – η δυσκολία του είναι να πείσει τους αντιδρώντες συνεργάτες του.

ΑΡΑ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ 15.000.000 ΝΕΑΡΟΥΣ Η ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ, (ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ). 
Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ 25.000.000 ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.






Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι
Από τη Βικιπαίδεια


Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, συντομογραφικά ΕΠΣΕ, αποτελεί ελληνική μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ). Πρόκειται για το ελληνικό τμήμα τής Διεθνούς Ομοσπονδίας Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (International Helsinki Federation for Human Rights), η οποία έχει ως σκοπό την υποστήριξη και τη δημοσιοποίηση των αρχών της τελικής πράξης της Διάσκεψης για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, που υπογράφτηκε στο Ελσίνκι της Φινλανδίας τον Αύγουστο του 1975, γνωστές και ως «Συμφωνίες του Ελσίνκι». Η Διεθνής Ομοσπονδία Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα χρεοκόπησε λόγω οικονομικού σκανδάλου και διαλύθηκε την 27η Νοεμβρίου του 2007. Ο πρώην οικονομικός διευθυντής της, Αυστριακός Rainer Tannenberger, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών για υπεξαίρεση 1.2 εκατομμυρίου ευρώ.
Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1993 και δηλωμένος σκοπός της είναι "να παρακολουθεί, να δημοσιοποιεί, να ασκεί πίεση και να παρεμβαίνει για θέματα ανθρώπινων δικαιωμάτων και διακρίσεων στην Ελλάδα, και, περιστασιακά, στα Βαλκάνια". Επίσης, παρακολουθεί συντονισμένα τα ελληνικά και βαλκανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όσον αφορά ρατσιστικά, μισαλλόδοξα ή εθνικιστικά στερεότυπα μίσους. Το έργο της περιλαμβάνει, σε συνεργασία με άλλες ΜΚΟ, τη δημοσίευση δελτίων τύπου, αναλυτικών ετήσιων εκθέσεων, εναλλακτικών εκθέσεων προς τις Επιτροπές Εμπειρογνώμων για τις Συμβάσεις του ΟΗΕ, όπως επίσης εξειδικευμένες εκθέσεις αναφορικά με εθνοτικές ή εθνικές, εθνογλωσσικές, θρησκευτικές και μεταναστευτικές κοινότητες που υφίστανται στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. 



Το Διεθνές Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, είναι ΜΚΟ δια μέσου της οποίας διακινούνται δισεκατομμύρια δολλάρια για την λαθρομετανάστευση, για διεθνείς αναταραχές και εξεγέρσεις και για κατασκοπεία. Ιδρύθηκε το 1982 από τον Τζωρτζ Σώρος και το "Ελληνικό" παράρτημα το ελέγχουν Σλαυοσκοπιανοί μέλη του Ουρανίου τόξου.
Το Δ.Σ. του παραρτήματος αποτελείται από τους:
Γρηγόρη Βαλλιανάτο, Πρόεδρο
Kevin Boyle, Μέλος
Ορέστη Γεωργιάδη, Μέλος
Παναγιώτη Δημητρά, Μέλος
Dimitrina Petrova, Μέλος
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ
Εκπρόσωπος
Ναυσικά Παπανικολάτου
Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή
Σάββας Αγουρίδης, Teuta Arifi, Ivo Banac, Vladimir Bilandzic, Marcel Courthiade, Loring Danforth, Fernand de Varennes, Victor-Yves Ghebali, Henri Giordan, Krassimir Kanev, Will Kymlicka, Magda Opalski, Theodore S. Orlin, Dimitrina Petrova, Alan Phillips, Aaron Rhodes, Vladimir Solonari, Patrick Thornberry, Stefan Troebst, Boris Tsilevich, Tibor Varady, Marc Weller.
"ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ των Συμφωνιών του Ελσίνκι και η Ελληνική Ομάδα για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για τη ευγενή χορηγία τους το Ιδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας, τα προγράμματα PHARE, Euromosaic και Equal της Ευρωπαϊκής Ενωσης , την Αυστριακή Κυβέρνηση-Ομοσπονδιακή Καγκελλαρία, το Ιδρυμα Charles Stewart Mott, το Νίκο Δήμου, το Ιδρυμα "Αρτος Ζωής", το Ευρωπαϊκό Κέντρο για τα Δικαιώματα των Ρομά, το Ιδρυμα Berghof for Conflict Research, το Ινστιτούτο Aspen του Βερολίνου, τη Διεθνή Ομοσπονδία Ελσίνκι, το Minority Rights Group International, το Alternative Information Network, το Search for Common Ground Macedonia, το Macedonian Human Rights Movement of Canada , την Εταιρία Επικοινωνίας και Πολιτικής Ερευνας, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, κα."


http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/11/2019.html